Söndag

Jag hade en mycket mysigkväll med Tobbe igår, även fast vi kollade på fotboll, haha det är sååå tråkigt, det är som att kolla på akvariefiskar. Jag lovar, det är en jättebra beskrivning för hur vi som inte är ett dugg intresserade eller insatta känner oss när vi kollar på fotboll. haha.
Vi glömde lite släcka lamporna på earth hour, hehe, men vi släckte, fast en timme försent! haah. Men det var mysigt, jag tände några ljus så att vi skulle se något överhuvetaget.

Jag hade mycket problem med att somna igår, jag gck och la mig halv 3, nej förlåt halv 4 vi gick ju över till sommartid inatt ju, så det blev halv 4. GRATTIS, BRA JOBBAT, KANON KUL! Men iallafall, så vaknade jag klockan 8 också, inte så kul. Men jag somnade om och sov till 10 iallafall. skönt, gick upp, duschade, åt frukost? Jag kommer inte ihåg om jag gjorde det, men vi kan ju säga att jag gjorde det iallafall. Sen klockan 12 så var jag på kulturskolan och skulle ha musikalrep, det gick jätte bra, vikörde igenom hela musikalen och fan vad bra vi är! Det måste jag säga, även om jag inte tycker att musikalen är rolig alls så blir det iallafall mindre tråkigt när man känner att det går bra.

Min lillasyster kom igår och frågade mig om jag kunde skaffa msn till henne, hjälp. Hon är ju bara 7 år!! Men men, jag håller på med det nu iallafall... Hon har ju blivit så stor! Jag skojjar inte asså, det är läskigt.

Puss / H

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0