Hejdå

Tjo just nu sitter jag här - hemma hos Tobias - och kollar på fotboll (!) Fast idag är det faktiskt redigt kul!! Kan det bero på att båda lagen är utlänska och heter Chabalala, Robbinho"od" och kaka? hahahahahahha HELT RÄTT! Jag sitter ju och asgarvar varje gång de säger ett roligt namn!

Tobbe kom typ nyss hem också, han var ute och sprang. Jag skulle faktiskt följt med (!)  meen jag var så jävla - om man får svära i sin blogg, eh har jag gjort förut! - klantig när jag skulle gå ner för våran trappa och så tog jag ett liiite för kort steg och rev hela hälsenan! jag säger bara AAAJ!!! Så nu haltar jag. Det gör ondast i trappor eller när jag cyklar i uppförsbackar.

Aja, ska gå och pussas med min köra pojkvän nu. Detta är förmodligen sista inlägget innan jag åker så hejdå glöm inte bort mig!


JättePuss / H

25 juni

Jahapp, vaknade hyfsat tidigt idag också, vilket är bra. Eftersom jag måste packa, för jag åker ju till Borås imorgon med mamma, Love och Bruno. Vi ska bo hemma hos min morbror Daniel och sen så ska vi på bröllop på lördagen. I Göteborg.

Efter Göteborg åker vi vidare till Ramsvik och bor i stuga där i en vecka. På måndagen ska vi också ta en tripp till Uddevalla för att hämta Linnéa som åkt tåg dit ifrån stan! Det ska bli roligt att få lite annat sällskap än familjen.

Så tillbaka till idag, jag tog en sväng förbi pappa och lånade en reseväska och min systers bärbara DVD. Då kommer resan inte bli lika långtråkig! hoho!

Hoppas att Tobbe kommer hit snart också, för honom kommer jag ju inte träffa förns jag kommer hem! Fy fan, kommer sakna honom så himla mycket... Det kommer nog inte gå, men jag ska försöka bita ihop! Ska sova hos honom inatt också, så vi får spendera så mycket tid som möjligt tillsammans innan jag åker!! aee, jag kommer sakna honom sååååååå mycket!!

Men nu ska jag packa,.


Puss / H

sol!

Idag vaknade jag kvart över 8! Kul jul liksom jag höll på att smälta tror jag, feting varmt i mitt rum! Så jag går upp och funderar på vad jag ska göra, så jag duschar, rakar benen och äter frukost. Klockan är 9... kul jul igen liksom så jag smsar och väcker Tobias, hihihi vad jag tycker om att väcka folk! Men jag lät honom somna om sen drog jag ner på stan.

Hittade ingenting till Sofias bröllop på lördag, börjar bli ganska ont om tid (!)

Iallafall sen fick jag gå hem ifrån stan och vet ni hur LITE skugga det finns från stan hem till mig när klockan är runt 12 mitt på dagen, nej juste INGEN!!!!! VAAAAAAARMT!!

Sen kom Tobbe hem till mig och så åkte vi ner till djulö och stekte lite! hoho, sen blev det molnigt och då åkte vi hem först till mig och hämtade grejor sen hem till Tobias, vi ska ju hem till Madde - Tobbes syster - och fira henne för hon har fyllt år! Grattis grattis.

Nu ska jag gå och platta mitt hår!


Puss / H

24 juni

Strålande väder idag med, det gillar vi! hoho. Låg ute på baksidan och solade, lagade mat, åt, åkte hem till mamma och fortsatte sola på altanen istället. Sen kom Tobbe och då gick vi ut och gick, eller ja det blev mer en tripp till icanära för att inhandla varsin glass.

Sen gick vi vidare och jag bestämde mig för att gå till farmor, och när vi kom dit kom ju inte Tobbe därifrån. HAHA! Sen blev vi itvingade lite jordgubbar för farmor sa att "ingen får lämna mitt hus utan att ha ätit något"! haha hon är så söt så.

Kvällen spenderades hemma hos Jesper med han, Elin och Tobbe. Vi var först ute och sedan blev vi lite glass sugna så dagens andra tripp till icanära var igång, denna gången tog vi mopparna-eftersom både Elin och Jesper kör moppe. Sen blev det fotboll för hela slanten. Sverige-Serbien och Sveriga vann! 3-1 blev det visst! jappjapp. Hörde också att två svenska spelare blev avstängda från nästa match, illa de där asså! Sen var det nog två serber som fick rött kort med, och massa gula kort blev det....och så var det något mer om något annat... Helt ärligt, jag är sååååå ointresserad av fotboll man kan bli!

Imorgon - om det är fint väder - blir det sola och bara med min älskling!

Puss / H

22 juni

Hej, fint väder idag. Det gillar vi.

Var med Tobbe idag-ovanligt, mina vänner börjar tycka jag är förutsägbar, men det brur jag mig inte om! Sen var jag hemma hos mamma och sjöng-övar inför mammas kusins bröllop som är på lördag! Sen åkte jag hem och lagade mat och kollade på film med min far. Ganska skönt att ha lite sällskap hemma nu. Tro det eller ej.

Fint väder imorgon också, hoppas jag.

Puss / H

Australia

Hej, ensam hemma ikväll... också, känner att jag kanske ska sociala mig med mina föräldrar snart? Har inte träffat dom på hela helgen. pff. Men det har ändå varit skönt, tror faktiskt jag behövde det.

Kollar på Australia, en otroligt bra, men ack så lång film! Har tagit en paus nu, kollat i en och en halv timme så då är det drygt en timma kvar. pff.

Puss / H

21 juni

Grattis Emma-Pemma på födelsedagen!!

Måste säga att det var grymt roligt igår! Tobias, jag och Nicklas åkte ifrån mig runt 4, sen så när vi kom till Emma så väntade vi på lite mer folk sen började vi med lekarna.

Första leken
; Ta så många klänypor i handen som möjligt. Jag tävlade mot Didrik, och eeh, jag fick 9, han fick 19. hahaha!

Andra leken
; Den här klassikern, pennan i flaskan leken. Vi fick ta skärp runt midjan, varje lag hade varsittskärp sen så hade vi fem minuter på oss att en efter en få ner pennan i flaskan. ROLIGT. Killarna vann även denna lek, haha!

Tredje leken
; Emma tappade upp vatten i diskhon och sen ploppade hon ner ca 16 vindruvor som sedan en ur varje lag skulle plocka upp. Denna lek vann tjejerna! GO JOSEFIN!!

Fjärde leken
; Nu var det så att man skulle ta ett presentsnöre dra det igenom sina kläder, igenom tröjan ner i kjolen/byxorna och ut sen upp och ut under kjolen/byxorna och tröjan på nästa lagkamrat och ner i nästa osv. tills man var igenom kläderna på alla i laget. Jaa, den här vann tjejerna. Föra att vi är bäst! Vi var fyra och killarna var tre, men de hade liite svårare kläder på sig kanske. haha!

Femte leken
; Nu är det så att i Emmas lägenhet finns det en trappa och alla i laget skulle nu stå på varsitt trappsteg längst ner i trappen, sen skulle den som stod först ta en gurka... stoppa den mellan benen och sen så skulle man-utan att använda händerna- stoppa gurkan i den som stod på trappsteget över osv. Tills man var ända uppe. och jaa, vi tjejer var väl inte så bra på den leken. hahaha! Vi fick över tre minuter medan killarna knappt fick över en. haha! Men roligt vare!!

Sjätte leken
; Nu var det antingen eller frågor om Emma, typ Tomat eller gurka så skulle man ringa in det man trodde/visste var rätt. Här vann tjejerna också, wohoo!

Sjunde leken
; Emma dukade upp två tallrikar med ... TOLV STORA chokladbollar!!! Båda lagen skulle äta upp alla sina chokladbollar. En i taget, asså en person i taget. De lag som åt upp sina tolv chokladbollar först vann.

Ja den här sjukampen slutade med att killarna vann... ujuj.

Vet inte riktigt om lekarna är i rätt ordning nu, men men. Vi fick iallafall väldigt god mat också! Kyckling och potatisgratäng. MUMS! Sen så hade vi fiskedamm. haha! Men det var en myycket rolig kväll!

Vid typ tolv så åkte jag, Tobias, Anki och Nicklas hem. Tobias och Anki skulle hem till Tobias och Nicklas hade sin cykel hos mig. Men när Nicklas och jag kom hem till mig så bestämde vi oss för att gå in och spela tvspel ist. haah! Så vi satt hemma hos mig och nördade rayman wohoo, fan vad det spelet äger! haha! Sen kollade vi på wall-e... helt meningslös film måste jag säga. De enda replikerna i filmen är ju just. "wall-eeee" "evaaaa" "plantaaaa..." HELT meningslös!!
Jag och Nicklas skrattade iofs åt hela filmen, men det var ju inte tack vare filmen direkt.

Idag ska jag bara ta det lugnt, lägga mig tidigt kanske? Inte sovit så mycket den här helgen, haha!


Puss / H

Midsommar

Jaa, dagen började med lite halvt stressande. Skulle ju ut till Julita och jobba och 20 över 11 kom Hanna m.familj och hämnade mig! Trevlig familj det är den där! hihi.

Ja jag kan ju säga såhär... Det var MYCKET lätt förtjänade pengar! pff...  Hannas och mitt jobb skulle vara att berätta för folket som dansade i ringlekarna hur de skulle dansa. Men det jobbet togs över! Vi sa nog inte ett enda ord på hela dagen, asså på scenen. Förutom räddade till hon som tog över vårat jobb. haha. Men vi sjöng lite och dansade så gott vi kunde i det lilla hörn av scenen som vi fick kalla våran egen. haha! Klovkan fyra var vi klara och så åkte jag hemmåt.

Hemma hittade jag fyra filurer som satt i min soffa och kollade på fotboll! hihi. Tobbe, Anki, Nicklas och Emma. Mina allra bästa såklart. Jag och Emma som är såååå intresserade av fotboll började laga mat istället, haha. Men Anki kom snabbt och tog över min del för jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. hehe.

Sen åt vi och hade det mysigt ett tag sen drog Emma och Anki och lämnade mig med killarna, det gjorde ju ingenting för vi klarade oss ju alldeles utmärkt på egen hand! hoho. Senare på kvällen så hittade vi hem till min granne Jacob också där massa, massa fokl var! haha!

Sen sov min älskling över hos mig, mysipys som alltid!

Ikväll blir det fest hos Emma-Pemma med Tobbe, Nicklas, Jessica, Anki, Josefin, Didrik och Emma såklart! Det ska bli jätte kul!

Puss / H

18 juni

Idag har det regnat. Fint med några dagars sommar iallafall...

Jag var och köåte nya skor idag med, japp! Glad jag blev då, älskar skor. Sen åkte jag hem till Tobias -tror att mina mor tycker att jag bor hos honom- och kollade på film, sen blev vi inbjudna till Murtäään på filmkväll. Där var även, Evelina, Jessica, Linnéa, Becca, Oscar och Christian.

Vi kollade nog på världens sämsta skräckfilm, jag lovar. Eller okej, den var lite rolig. Ibland. Skrattretande med andra ord. Sen kollade vi på bröllopsduellen eller okej vi kollade på den först, men jag orkar inte ändra det jag skrivit nu. hoho. Det var väl hyfsad, trodde den skulle vara roligare. Mera action i bitchandet liksom men neej. haha!

Imorgon blir det att stå och se glad ut och berätta hur folk ska dansa! tjuhuuu! Sen blir det mys med bästa på kvällen, det är ju midsommar! KUL!

Puss / H

17 juni

Idag har det vetit otroligt fint väder, det var det igår med men det glömde jag att nämna när jag skrev igår, hehe.

Jag och min älskling sov inte mycket inatt, vi låg och pratade i typ fyra timmar. haha. Men men, det var mysigt. Sen vaknade vi runt tio och åt frukost och satte oss ute en stund. Sen runt två åkte Tobias och tränade och jag åkte till staden för att träffa Jessica!

Jessica och jag började med en sväng till JC för att upphandla mitt presentkort- köpte ett par shorts. Sen begav vi oss till kvarnen och köpte glass och gick sedan till stadsparken - fin park det där alltså - och satte oss och åt och pratade. Sen gick vi runt och kollade skor och sen begav vi oss hem till mig.

Vi satt mest ute och pratade om massa saker och det var en mycket mysig dag. Har saknat att vara med Jessica jätte mycket och idag var bara en bekräftelse på hur mycket.

Sen - typ nyss - har jag varit ute och gått med Tobias, vi var väldigt trötta så vi gick inte så långt men mysigt var det - som alltid.

Puss / H

16 juni

Hejhej, blev inget skrivet igår för jag var först hos Tobias sen så åkte jag hem till Elin i floda och då ville jag ju inte sitta vid någon dator! hihi. Jag älskar den människan vi har alltid så mycket att prata om!

Imorse skjutsade hon in mig till stan på moppen och så träffade jag Tobias för vi skulle leta present till Emma-Pemma, hihi. Vi hittade en super bra present och så gick vi hem till Tobbe.
 
Sen åkte jag hem och åt och nu är jag tillbaka här igen, ska sova här inatt. Mys! Imorgon blir det att vara med Jessica, länge sen! Allt för länge sen!

Jag ska även hålla tummarna för Evelina som ska göra intagningsprov för en musikalskola i Lund (!) hon kommer såå äga sönder alla, jag kommer förmodligen att bombadera henne med sms och fråga hur det går! haha.

Puss / H

-

Jag måste bara lägga upp lite bilder ifrån i fredags när jag var hemma på kalas, min familj är underbar!  Mina föräldrar är skilda men i fredags kom båda hem till mig och var på samma ställe, farmor, mormor, morfar, pappa, mamma, syskonen mf. Jag blev otroligt jätte glad för det!!


Min otroligt snygga, och goda tårta! mmmh! hahaha allt på tårtan är ätbart ! hihi.

Här är jag och min morfar,....

Här har vi oss, haha. Min familj är underbar!

Puss / H

hahahaa


En flodhäst?

14 juni

Det är sommarlov...

Jag kan inte riktigt förstå det, det känner som att vi ska till skolan igen på måndag men nej. Och det är ju skönt! Sen är det ju midsommar på fredag också... haha, helt otroligt den enda frågan jag tänker ställa nu är VART FAAAAAN ÄR SOLEN?!?!

Sommar?!
Knappast, mera anti sommar, utan sol och värme. fasen, ge mig sol så vi kan steka på djulö. Jag har legat inne hela dagen idag läst och kollat på film, jag är helt slut i kroppen och i huvudet, ska gå och ta en alvedon och ringa pappa. Sen klockan 6 ska jag och Hanna vara i baggetorp och öva inför midsommar. Jaja, det blir ju kul. Not. Såå segt, det här jobbet blev inte ens nästan som jag tänkt mig men ändå. Jag får ju pengar, och det är ju bra!

Jag önskar bara att jag hade kunnat träffa Tobbe idag, det är helt sjukt jag har vart med honom nästan hela fredagen och hela lördagen men nu så saknar jag honom sjukt mycket ändå. Undrar om det beror på att jag älskar honom så mycket? Det tror jag.

Puss / H

13 juni

Jag måste bara säga att igår var det jääävligt roligt! Först hemma hos Martin sen träffa Tobbe mf. Sen till tallås. Det var väl istort hela kvällen igår och det var sjukt kul!

Sen sov jag hos Tobbe och hela dagen idag har spenderats med honom, vi gick ner på stan och kollade på lite studenter och sen har vi kollat på film och megamyst!

Imorgon ska jag träffa Hannam och så ska vi repa inför sommarjobbet nästa vecka! 1000 kr ja tack!

Puss / H

12 juni

En skolavslutning full med skratt och tårar. Jag kan inte förstå att det aldrig mer kommer vara 9b1? Inga fler konserter med musikklassarna (förutom återträffen i höst) men ändå! Jag menar, musikklass. Jaa visst jag tyckte det sög ibland. alltså att gå musikklass, men ändå TÄNK allt vi gjort tillsammans hörni... Bodaborg i 8an, det kommer vi ihåg! Tjeckien... Vem kan glömma Tjeckien?! Alla konserter, i vått och torrt vi har alltid gjort vårat bästa.

9B1 vad mer kan jag säga, har det NÅGONSIN funnits någon annan klass som är så jävla, underbara?! Nej tror fan inte det, våran sammalhållning måste ju vara bäst, jag skojjar inte. Vi äger, jag kommer sakna ner såå mycket, vi är som en familj, en familj har alltid sina neråt sidor, men ändå så älskar man varandra. Så otroligt mycket!

OOH MY GOD VAD VI ÄGER HÖRRNI!!

Klassfest hos Martin ikväll, kommer säkert gråta då med. Om jag har några tårar kvar! haha.

Puss / H

Avslutningsbal 2009

Fy uttans vad roligt vi hade det igår! God mat, underbara människor, rolig underhållning ja kvällen bjöd på alltihopa! haha!

Det tog sin lilla tid att göra sig iordning igår, men runt kvart- tjugo över sex kom Tobbe och hans bror och hämtade mig, sen bar det av till aulan. Jag orkar inte gå in så mycket i detalj men sen var det mat och sen ut och sen efterrätt och sen ut och sen dans och sen mer dans sen underhållning av lärarna sen dans sen hem. hahah!

Det var iallafall en mycket rolig kväll!!!


Jag och min älskling blev omringade av MÅNGA kameror under kvällens gång haha!

Mitt hår fixat på hud&hår.

Puss / H

10 juni

Veckan börjar, snart lida mot sitt slut och därmed också min och min klass tid i nian på södra skolan.

Det känns lite jobbigt, för min klass är väldigt sammanhållen och vi tycker om varandra så mycket samtidigt som vi vissa dagar verkligen undrar hur FAAN vi brukar stå ut med personerna. Men vi är som en familj och är det inte så i varje familj? Jag menar att man ibland känner hat och oftast känner kärlek? Jo så är det nog,...

Nu ska vi iallafall lämna klassen och jag tycker det känns tungt, jag kommer sakna så himla många i klassen, ja jag kommer sakna alla i klassen. Men vi får väl stå ut, en klassfest då och då skadar ju aldrig liksom?

Nu börjar också alla funderingar om gymnasiet komma, herregud. Det känns, jag menar... Jag hade faktiskt velat gå i stan. Tro det eller ej, men det ville jag faktiskt, men det finns ingen teater inriktning här och inget annat program som intresserade mig så vidare värst. Men jag får väl helt enkelt stå ut med att pendla. Ja det kommer jag nog göra, för jag kommer göra någonting som jag tycker är roligt. Det är ju faktiskte det - enligt mig - som gymnasiet är till för, samla sina tankar och ha kul. Samla tankar om vad man vill hålla på med i framtiden.
Men är teater det jag vill göra i framtiden? Jag vet faktiskt inte... Jag blev - helt ärligt - jätte avskräckad igrår när vi gick rund vandring på dramaten. Om det nu ska bli som jag vill att det ska bli så måste jag nog flytta, utomlands. Och det vet jag icke om jag klarar jag menar jag vill ju knappt åka och gå i skola i norrköping som ligger ca 5 mil härifrån.

Det är sånna tankar som går runt i mitt huvud och har gjort ända sedan han - guiden - pratade så illa om skådespelaryrket - särskillt för tjejer ska jag säga då.

Men jag får väl se hur det blir, som Hanna - Mårten - sa igår. "Allt kan ändras väldigt fort, du kanske blir jäätte intresserad av politik om något år och sen hanmar du här."
-Vi var på riksdagen vid tillfället hon sa detta och "här" betyder alltså riksdagen.
Men alltså, just nu vet jag inget annat än teater-film- jag vill hålla på med. Men ändå, jag har alltid velat ha ett jobb som ger bra betalt, så vi får se helt enkelt jag får funta mycket mer på detta!






















Puss / H

9 juni

Stockholm idag, ja jag säger bara såhär vi kom inte iväg det tid vi skulle iallafall och bussresan dit var, förjävlig rent utsagt!! Lååååång, väääldigt låång!! Usch, tur att jag hade Emma att sociala mig med. Fast alla var redigt trötta och inte så vidare värst sociala haha.

Stockholm var bra, strindbergsmuséet var intressant och riksdagen var helt värdelös och dramaten var också rolig eller ja jo det var lite intressant det med.

Jag orkar helt ärligt inte skriva mer nu! Too tired!!

Imorgon är det bal och fy uttans vad kul det ska bli!! Var och kikade på tallås bal och dom var så fina att jag höll på att smälla av! hohohoo. Så nu längtar jag JÄTTE MYCKET!

5 månader idag med Tobias min älskling! <3

Puss / H

8 juni

Tjohoo, idag har vi knappt gjort något i skolan. Hade sovmorgon till havl 10. Men klockan 8 så ringer Linnéa och väcker mig och säger att Gunilla (våran mentor) säger att vi måste komma för vi har mentorstid (!!) Så jag skyndar mig till skolan och så är jag där kvart över 8.
Men så fort jag kommer innanför dörren så säger Gunilla att vi inte behöver ha någon mentorstid längre!!! Jag lovar, jag var nära på att skrika väldigt fula ord i ansiktet på henne. Mitt morgon humör är inte det bästa särskillt inte när man är inställd på sovmorggon! Men iallafall, jag var ju där så ingen idé att åka hem liksom...

Sen hade vi lite förarbete om en film som vi sedan såg sen lunch och efterarbete och nu sitter jag här. Jappjapp.

Hoppas jag hinner träffa Tobbe en stund idag när han kommer hem ifrån Stockholm. Alla nior på söder ska åka till Stockholm och vi är då indelade i gruypper med olika inriktning. Jag valde kultur och ska åka imorn klockan (!) 06.30 (!). Tobbe valde idrott (Är jag förvånad, nej. haha) Sen kunde man välja, media, historia och natur också. Historia och Idrott är i Stockholm idag och vi andra åker imorgon.

Trevligt, trevligt.

Ska se om vi får tid över till shopping, då ska jag leta efter en underkjol till min superkorta skolavslutningsklänning. haha!

Puss / H

7 juni

Idag spelade vi in en skiva med klassen, det tog jävligt lång tid och var halv roligt. Men jag vettifan om det blir bra! Kanske det kanske. Det lät lite halv falskt här och där när vi spelade in, men man vet ju aldrig.. haha!

Sen efter det åkte Hannam och jag ut till baggetorp och övade inför vårat sommarjobb som vi har på midsommar, vi ska vara "lekledare" på midsommarfirandet i julita. Det var inte riktigt som vi tänkt oss men, eh vi tjänar bra! haha!

Imorgon har vi en skaplig sovmorgon, skönt! Sen ska vi bara kolla på film . Så det blir inte en så vidare jobbig dag imorn! haha!

Puss / H

fotbollskväll

Min myskväll med tjejorna blev till fotbollskväll, men det var mysigt det också ju! hihi!
Vi kollade på fotboll och åt mat i omvändordning... haha!

Sen senare på kvällen kom grabbsen, mina älskade pojkar som alltid förgyller min dag! hoho.

Det blev en mycket lyckad kväll, även fast jag fastnade i ett skåp... Ja jag fastnade i ett skåp... Jag skulle ta ut ågra spel från ett skåp vi har i ett var våra rum men det ända problemet är att ma bara kan öppna skåpet lite för sen är det massa saker ivägen, som inte går att flytta på uten en väääääldigt stark människa. Så vi öppnade så mycket som gick sen kröp jag in och så satt jag där, och kom inte loss!! Men Tobbe drog ut mig så det gick bra tillslut! hahahahaha!


Pussva / H

6 juni

Idag är det ju självaste Nationaldagen! tjuhuu, eller nått. haha!

Sitter här och väntar på Tobbe, hihi. Och så lyssnar jag på musik! Superskönt faktiskt. Ikväll kommer det lite fina flickor hem till mig, tror jag. haha. Om alla nu kunde, har inte fått exakt svar än. Menmen, det blir skojjigt iallafall! Äta maaat, kolla fiiilm, mysa gääärnet!

Puss / H

5 juni

Brännbollsturnering idag, inte meningslöst alls! Fy uttans vad roligt det var!! haha!
Vi var utklädda till musiknördar, jag och olivia sprang runt och spelade näsflöjt, blockflöjt, munspel, ukulele och en konstig sak jag hade med mig haha!
Ja vi vann två av 6 matcher, jaja, vi hade kul iallafall (säger jag, resten av klassen är dåliga förlorare!!)

Jag säger också grattis till B2 som vann alltihopa! hihi.

Jag måste då säga att alla var sjukt snygga, B2 var också nördar, fast utan instrument. Jag sprang runt med en engångskamera som jag ska lämna in snartast möjligt och få bilderna på en skiva sen kommer dom upp här! hoho.

Jag kan också passa på att berätta om min stora tabbe igår.. he he.

Vi städade skåpen och lämnade ifrån oss nycklarna (ett STORT tecken på att vi snart ska skiljas, snyft) och när jag gjort det gick jag upp till B2 och vaar social med Nicklas. Ja sen gickju tiden och när det gått typ en timme så inser jag att, fan, jag har lämnat ifrån mig nyckeln,.. men mina saker är kvar i skåpet!! Det blev bara till att gå till STORA nyckelknippan och leda reda på min nyckel och ta ut grejerna... Jag fattar inte hur jag lyckas ibland. haha!

Puss / H

4 juni

Ännu en helt meningslös dag...

Jag har helt tappat orken och sugen på allt, jag orkar inte vara glad eller vara med mina vänner, det är helt sjukt !! Jag vill hitta min ork, min lust att ha roligt!

Puss / H


3 juni

Ja men jag känner verkligen att hela den här veckan varit nödvändig, not!

Idag började vi halv 9 med att gå rundvandring med tjeckierna, men jag, Becca, Christian och Evelina vek av vid McDonalds och köpte glass sen så gick vi till bibblan och kollade på Tjeckisk utställning. Efter det så var det två timmar kvar tills klockan var halv ett och vi skulle tillbaka till aulan så vi gick till matsalen.

Jag hoppar lite, vid halv ett så repade vi till typ två. Då åkte jag hem till Tobias my love och mös, myste, mös myste.... spela roland mysigt vare iallafall! jappjapp, och roligt. Jag fattar inte, men vi har alltid så himlans roligt när vi är, skrattar tills vi gråter nästan. haha!

"Men kan du inte låna Hugos Batman dräckt? Som han hade på klassfotot?"
"Du menar stålmannen va?"
"Vad sa jag då?"
"Du sa Batman..."
"Ja men jag menade ju spiderman!"

hahahahahahaha, fy uttan vad vi garvade ! Min Tobbe är roligast i världen, skojjar inte och sötast.

Sen vid 5 så gick jag och åt med Christian, Martin och Jessica. Gottigott, sen gick vi till skolan och bytte om för att sedan ha konsert.
Konserten var låååång och vaaaarm och det var så otroligt tråååångt att stå i kören! Men jag överlevde!!

Imorn så ska vi vara i aulan istället för att ha våran efterlängtade djulö-dag, eftersom att det ska regna. *tååårar!*

Men nej nu ska jag gå och lägga mig GODNATT!

Puss / H

2 juni

Idag mår jag inte bättre precis, USCH! Jag gick till skolan iallafall för jag kände att jag måste ju prova att gå iallafall. Så när jag kom till skolan chockades jag av synen av alla tjeckier som sprang omkring (okej , där överdrev jag dom satt faktiskt mest stilla och glodde, meeen iallafall haha!) sen så hade vi lite (som jag kallar det) skryt om våra ensemblegrupper, haha, tjeckierna suger nemligen på typ gitarr och andra intrument som man brukar ha i rockband. Dom spelar mest klassiskt.

Ja då skulle våran ensemblegrupp spela crach, det gick bra förutom att jag för någon millisekund blev helt tyst för att tänka ut texten, haha! Det lät lite dumt, men ändå.

Sen hade vi rast i typ 2,5 timmar. Då stod jag, mårten och evelina i regnet och kollade när 9b2 spelade softball. Ja har man inget bättre för sig så har man inte. haha!

Efter det åkte vi till Vingåker för att ha konsert i kyrkan. Ja jag orkade inte vara kvar till själva konserten för jag mådde ännu sämre vid det laget, så för inte så jätte länge sedan kom mamma och hämade mig och nu sitter jag här, drack några klunkar vatten men då mådde jag mer illa så jag låter nog vattenglaset stå kvar här på skrivbordet!

Får se om jag åker till skolan imorn, kanske. Kanske inte...


Puss / H

1 juni

Så där ja, inte långt kvar till skolavslutningen!

Idag har jag mått, uselt! Men det bättrade sig låg och vilade i skuggan iprincip heladagen. Sen gjorde jag kompletering för MVG i engelska, det gick as bra! Kändes iallafall bra, haha!

Efter skolan så skulle jag till Norrköping och shoppa med pappsen, men jag inser ungefär halv 3 att min plånka är hemma!!! Helvete är det ända jag tänker då, men jag cyklar hem fort som uttan (det är faktiskt en bra bit hem!) sen cyklar jag till tågstation (vilket är ännu längre) och när jag är framme där är klockan kvart i 3, KVART I 3 gott folk vi har ett nytt världsrekord!!! haha.

Ja att shoppa med pappa var kanoners, allt blev så mycket billigare, haha. Men jag hittade iallafall det jag ville ha! Skolavslutningsklänning, balklänning och ett par sommar tröjor och så ett hippieband. Ohyes.
Bilder kommer när mamma kommer hem med kameran eller n'r min kamera kommer hem ifrån lagningen! haha!

Nu har tjeckierna kommit också, så nu blir det en fullspäckad vecka med konserter och tjockistjeckier! usch. Men men, snart är det över!! och på fredag har vi brännbolls turnering!! Love it!

Men men, långt inlägg, typ.


Puss / H

RSS 2.0