30 april

Hej jag fick lite tid över nu på svenskan! Är klar med mitt svenskarbete! Det känns sååå skönt!! Blev även klar med mitt franskarbete också. Två tunga stenar som försvann från bröstet!

Vi slutar om 19 minuter!! Känns så skönt, blir nog inte att färga håret idag heller. Men jag ska iallafall köpa hårfärg så kan jag kanske be mamma färga det imorn. hihi.

ooohhoooo jag är såå trött och såå glad att jag ska få va med massa kul folk ikväll! jippie !!

Puss / H

VALBORG!

Var uppe i god tid idag... Har duschat, sminkat mig, bytt om ett antal gånger, målat naglarna, fixat håret och ätit frukost! Endå har jag en kvart kvar innan jag ska åka. Då är det klart man sätter sig vid datorn. Bäst att passa på liksom, himmer ju aldrig annars, idag iallafall!

Japp idag är det valborg! Det ska bli jätte kul! Jag ska spendera kvällen med Anki, Tobbe, Nicklas, Didrik, Jessica, Jesper, (Angelica?) och Emma! Massa trevligt fok så jag känner att det kommer bli lyckat!

Jag ska även färga mitt hår idag, eller ah, Anki ska färga det. Jag säger inte hur det får bli en surprise!

hihi.

Jag har dessutom muntliga nationella i svenska idag... Men Torgny!!! Jag är lite rädd. Men det kommer bli kanonbra. Jag har ju Madde, Emma, Edvin och Johannes där som stöttar mig! haha.

Puss / H

jag diggar min kamera

Var ute och gick med min kära kamera förut, klickade lite här och där när jag gick. Var faktiskt riktigt skönt!


Harsyran blommar tydligen! Vilket är ett klart sommartecken för mig! hihi

Tycker att den här skylten är så söt! Den hänger där året runt, men inte har jag sett några tipspromenadlappar inte!

Pollen är vackert! Så stackars er pollenallergiker!

Allemansrätt på kärlek, javisst! haha.

Puss&godnatt / H

Ben&Jerry

ååååååååååh, jag är så sjukt sugen på Ben&Jerry glass!!! Tänk att sitta ute i solen och steka och äta ben&jerry glass!Det är helt otroligt, det som kommer hit med det till mig ska jag ge en jätte stor puss! haha!
Jag skulle cykla själv om jag inte vore barnvakt! Kanske är lika bra... haha.


29 april

Jaa, idag har det inte hänt något speciellt. Det har varit mycket fint väder vilket vi gillar! SKARPT!
Ska nog faktist gå ut och sätta mig i solen, skulle vilja cykla till ica och köpa glass. Men jag sparar pengar till såå mycket saker just nu, så varenda liten krona räknas. Kanske kan få pengar till glass av mamma sen. hmm. Man kan ju alltid hoppas! hihi.

Juste, en annan kul sak som hände idag var att vi hade betygssnack på hemkunskapen och jag har MVG!!! Jag är så sjuuukt glad! Det var ju precis det jag ville! Så det här borde ju firas med glass. hmm, ska nog prata med mamma om det när hon kommer hem! haha.

Puss / H

28 april

Helloow.
Idag har varit en bra dag, den började med att jag och Hanna hade idrottslektion. Vi körde stampa med leroy som uppvärmning och beach volleyboll! Vi hade riggat upp musik i fönstret så det var mycket roligt! haha.

Efter skolan idag satt jag, Jessica, Anki, Emma och Didrik och pratade lite om valborg, det kommer att bli såååå roligt!! Sen åkte jag förbi Evelina och så åkte vi till badhuset och simmade och solade! Sååå skönt! hihi.


För er som inte vet vad stampa med leroy är, här har ni det!

Puss / H

trött nu

Så nu är musikalträningen avklarad. Jag har även hunnit duschat och rakat benen. Det känns såå skönt nu! mjaa...

Jag hann (tro det eller ej) bli klar med svenskan förut! yeey! Men mamma hade lite saker hon tyckte jag skulle ändra på. Men spela Roland, det känns sååå himla skönt att slippa tänka på det längre! hihi.

Påtal om svenskan, så kommer nog våran bilaga ut imorn, spännande! Då bärjar de också sälja biljetter till rotary konserten! Vi ska bla köra denna låt. Den är soft.


Puss / H

27 april

Hellow, jag är hemma och mellanlandar. Kom typ nyss hem smällde i mig två mackor och ska snart iväg igen,.. ujujuj... Jag ska träna musikal från 16.30-minst 20.00..... MÅSTE förbi ica och köpa något mat och äta!! Or else I will die!

Nej nu ska jag byta till den bärbara datorn och se om jag kan hinna klart min svanska innan jag måste dra! Tror jag på det själv ens? aja,..

aahjuste, provet idag gick bättre än vad jag trodde det skulle göra, men ändå inte bra... Får nog G iallafall.

Puss / H

uschusch

Det är verkligen sant som dom säger, att efter bra dagar så kommer minst en dålig... Den här dagen har inte varit bra, haft huvudvärk, jag har varit varm, dansat i massa tjocka kläder, hungrig, trött, pluggtvång... Får se om jag går till skolan imorn,. mitt huvud håller faktisikt på att döda mig!

Puss / H

26 april

Jahaapp,. Idag blir det inte mycket till att steka i solen... snyft! Ska träna musikal om ca en timme, ska träna enda tills klockan 5! Då, då är det ju bara hem och plugga... Har 13 sidor kvar att läsda... uj uj uj vad jag inte plugga lika bra denna gång... Fy på mig.

Men men, det ska väl bli kul att träna musikal, eller jag vet itne faktiskt. Kanske lite...

Här kommer lite stekar bilder från igår!

Jessica och Didrik schteeeker!

Min älskling steker också! wohoow! <3

Jesper lånade mina stekarbrillor när han skulle spana in tjejer, domblev brunare då! haha... Men något är fel!...

Nu ser det mer rätt ut! haha.

Stekarposerna... haha!

så, lägger ut en låt också, enjoy!

25 april

Jag vet att klockan är lite över midnatt och därför är det inte 25 april men spela roland!!

Jag har nästan nyss, för typ en halvtimme sen, kommit hem från en jätte mysig och rolig dag!
Det började iochförsig med att jag vaknade halv 10 och började plugga,. usch... Men sen runt 1 kom Jessica min babe hit sen yklade vi till duveholmshallen och kollade på pojkarna när de spelade handboll.. Tråkigt som det var så förlorade dom, men aja dom är ändå bäst i mina ögon!
Sen gick vi ut och tänkte dra och käka men så såg vi Bea och Emelie som satt och stekte på en filt i gräset så vi joinade som där! Efter ett tag så går vi in igen och träffar Tobbe och Didrik. Vi bestämmer oss för att gå ut och steka lite till. Nu joinar även Jesper oss. Vi sitter i gräset och steker (Jesper spanar in handbollstjejer i sport-BH och kortkorta shorts...) haha! Vi satt och pratade och stekte! Massa mys!

Sen så tänkte Jessica och jag att nu, nu var vi väldrig hungriga så vi gick in och beställde mat av bästaste Evelinaflina som jobbar i bowlinghallen. Gott var det med mat... Men när jag var mätt och fortfarande hade pommes kvar så kastade sig killarna på dom som gamar, söta små ägg huvuden dom är!

Jessica och jag går ut och steker lite till och vid 6 så kommer sötis Emma också. Vi går sen in för att kolla på pojkarna igen. Vi var helt inne i matchen. Men även denna förlorade våra älskade pojkar! Nu måste jag säga att dom faktiskt vann en match tidigare idag!

Jessica, jag och Emma bestämmer oss för att vi ska grilla på kvällen! Vi ringer Linnéa och hon joinar också... Det slutar med att vi har en engångsgrill, massa korvbollar, mashmallows, nutella och dricka och sitter mitt på sadbäckens skolgård och grillar. Men jäklarns så mysigt vi hade! Kul var det också. Vi saknade vår bästaste Evelina också såklart. Men vi överlevde, som tur va!

Runt halv 11 så åker Linnéa hem, vi andra drar till sörmlands grafiska för att hälsa på pojkarna, för där skulle de övernatta inatt... Kul för dom säger jag bara! Nej men vi vinkade till bilar ochskänkte bort mashmallows till hungriga handbolls pojkar! hihi

En MYCKET lyckad kväll! Men MYCKET trevligt folk! puss på det!

Min älskade Tillan och jag!


Puss / H

Det här är jätte roligt!!

Nu ska ni få höra, jag har ett fan!! Jätte skojsigt tycker jag!! Hon har skrivit till mig på bilddagboken och det är så roligt. Haha.
Hon skrev till mig första gången igår och andra idag. (Jag vet inte om hon läser min blogg men om hon gör det så säger jag att jag blir väldigt glad för att du tycker om mig!!)

Hon skrev igår;
du är min idol från en i minibunch!!! jag älskar dig!!!

och idag hade jag fått mer ifrån henne idag stod det;
Det är faktiskt sant du har vart det ända sen du sjöng it´s a hard knock life i musikens hus. Jag tycker du är bäst!!! /från en 10 årig tjej som beundrar dig jätte mycket!!! ps.ilove you!!!!so much

Hur kul som hellst!!

Puss / H

grill mästaren #1


Här har vi en bild på Dag när han steker på scenen på ensembleuppspelet. "ååh vi steker!"

Jag måste säga att jag äger åp att grilla! Det blev hurgottsomhellst!! Pappa sa att det blev helt perfect! Tillan hade aldrig ätit något godare sa hon! moahaha! Där fick ni killar !! Jag kan visste grilla!! haha! (Tobber, Nicklas och Didrik tror inte att jag kan grilla, de började bara skratta när jag sa det! Då blev jag sur!).

Jag och Tillan har suttit här i källaren och diggat E.M.D och Molly Sandén, hon är 7, kan förklara musiksmaken, haha.

Sen ska jag gå ut och gå med Tobbe, mys! Känns ju inte helt fel om man säger så!

Juste, här kommer bild på hur jag blev i håret för er som har missat det. Haha (hundra år senare...)


Puss / H

24 april

Åh vad jag gillar den här dagen!
Provet gick as bra! Kändes det som iallafall, har nog aldrig skrivit så mycket på ett prov någonsin I mitt liv!
Sen ingen matte, det gillar vi!
Sen så ensembleuppspel för mig gick det as bra! För resten av min grupp, inte så värst. Iallafall inte för sångarna, mickarna var inte på som dom skulle och det blev fel tonart lite här och där. Men jag är glad endå!

Sen åkte Hannam jag och Evelina ner på stan och fredasfika! Efter det så träffade vi otroligt mycket folk, inte samtidigt. Men på stan iallafall. Vi träffade, Christian, Jessica, Madde, Elinf, Jesper, Eline, Andrea, Ludwig, Jocke, Ludwigs kompis med svart hår, Lollo, Linnéa, Mattias, Carro, Julia och Martin!

Nu har jag precis duschat, det gör ont i mitt hår! Det typ bränner, ajajaj (håller händerna på kinderna)

Ska hem till pappa och grilla typ nu också sen så ska jag även träffa min älsklings Tobbe! yeey.

Puss på den här dagen!

Imorgon ska jag kolla på handboll med sötis Emma!
Jag avslutar detta inlägg med världens sötaste trailer! Måste se denna film asså!



 

Puss / H

aaaaanki&hannaaa&nicklas myser gärnet :D <3

aaaanki här! :D

just nu sitter jag hemma hos bästa hanna med henne och nicklas! gillar´t starkt (: 
Idag har jag och hanna varit i skolan och haft nationellt prov i matte, vi klarade det galant! :D sedan åkte jag hem och sedan tillbaka in till stan (med mina jobbiga kryckor...) där jag mötte hanna :D vi tillbringade en liten stund av kvällen i duveholmshallen på min volleybollträning som jag inte kunde vara med på.. :( och sedan bar det åt hem till hanna, till ett tyst och öde hus.
Efter en stund skulle Nicklas komma hit och hanna smart som hon var sa till nicklas att hon var hos hennes pappa.. nicklas gick och plinga på.. FEL! men tillslut så kom han ändå hit, myss :D vi åt varma mackor med tacosås och ketchup, mummmmmmsigt :D

Nu ska vi myssa vidare och sen så ska vi gå och sova, för imorgon är det skola igen och sedan bär det av till GISLAVED för JSM! fast jag kommer sakna min bästa hanna VÄLDIGT mycket! men som tur är så kommer jag träffa henne när jag kommer hem, :) bara 1 vecka kvar i skolan och sen blire 2 musikalveckor, väldiiigt skönt! :D

sooooovsött :)

jag älskar dig hannnnna, du är bäst! <3

23 april

Jag kände att nationella i matte idag inte gick som jag ville! Alltså gick det dåligt... Men men, spela roland, ryck på axlarna... Orkar inte bry mig så mycket om det.
Skolan idag har annars varit väldigt soft, håller på med shakespeare på engelskan så vi spelar teater, eller ja har teater övningar. Jätte roligt!
Sen lunch, lång  lunch för vi hade ingen musik, min klass fick för sig att spela brännboll så vi gjorde det.
Sen franska, vi var inte alls pepp så det blev inte mycket franska där så Annicka tröttna och skickade iväg oss 20 minuter för tidigt. Sen No, Johanna hade redan tröttnat på oss på nationella så hon pratade lite, sen skickade hon iväg oss...
Lyckad dag måste jag säga.

Nu sitter jag här och lyssnar på musik och pluggar i ett helt tomt hus! Sååå skönt! Har godis och vaniljbullar också! Känner att pluggandet kommer gå jätte bra då!

Puss / H

22 april

Denna dag har jag mått bättre, har även klippt mig! Vilket resulterar i att jag mår ännu bättre!!! Mitt hår är så skönt nu, ni skulle bara veta! (bilder kommer antagligen snart).

Sista lektionen var hemkunskap, där barades det vaniljbullar. Ni vet sådana som är som bollar med härlig krämig vaniljkräm i mitten. MUMS!!

Dessa är ju så inte dom som jag och Johanna bakade, med det är precis likadana, fast utan socker som jag har här hemma liggandes i en påse och bara väntar på att ätas!

När jag kom hem så fikade jag lite med mamma och sedan började det stora historia plugget. Efter att ha läst ett tiotal sidor i historiaboken så somnar jag!!! Sover i kanske en kvar, vaknar läser ett stycke för att sedan somna igen... Detta upprepades även en trejde gång, men efter det så lyckades jag iallafall hålla mig vaken för att läsa de sista sidorna. Så nu är allt genomläst. Nu ska jag läsa det igen och skriva och läsa och skriva och läsa... Ser inte farm emot det. Min "plugg paus" är snart slut iallafall... Fast maten är ju också snart klar, så det blir förlängd.

Imorgon blir det nationella i matte... Jag längtar inte om man säger så... Jag kommer bli såå körd. Men jag har massa godis och nyklippt hår, så. Jag kanske klarar mig iallafall. Sen efter skolan blir det att åka hem till ett helt tomt hus och plugga det sista inför provet på fredag, sen ska jag se till att Anki hittar hit, för hon ska sova hos mig. Längtar. Anki är ju trots allt bäst i världen!

Puss / H

Åh lycka!

Det är exakt 52 dagar kvar tills skolavslutningen.
varav 14 är lördagar och söndagar... Då äterstår 32 dagar.
Vi är lediga 1a Maj, vilket lämnar oss med 31 dagar.
Sen har vi på söder två temaveckor. Det betyder ingenskola men musikal för fulla muggar! Det tar bort 10 dagar.
Nu är vi alltså nere i 21 dagar?
Den 19e och 20e maj övar vi i musikklasserna rotary heladagarna, det tar bort 2 dagar. hm nu har vi alltså 19 dagar?
Den 21a och 22a maj är vi lediga, för det är kristihimmelsfärd. Det tar bort ytterligare 2 dagar...
Nere i 17 dagar.
1-5 juni så kommer det Tjeckier och besöker oss musikklassare. Det tar bort ytterligare 5 vanliga skoldagar. oj, nu är vi nere i. 12 dagar?
Kan man räkna med skolavslutningsveckan? När alla betygen är satta, ingen orkar någonting. Vi åker till stockholm, vi har avslutningsmiddag och övar skolavslutning förfullt. Nej det kan man inte räkna med. Vi tar alltså bort 5 dagar till!
Nu är vi nere i den slutgiltiga siffran 7!!!

Det är 7 dagar kvar tills skolan slutar.
Om man tänker efter.

Puss / H


DH!

Mina kära hemmafruar kollade jag på idag, åh det är så bra! Jag är såå glad att Gabby börjar komma tillbaka till sitt gamla jag igen! Hon ska ju vara den där bitchen som vi alla lärt oss älska, hon har ju softat till sig rejält. Jag och Becca är iallafall glada att hon är tillbaka nu! Eller iallafall på god väg! hehe.


Jag känner att jag orkar inte skolan mer, jag är verkligen jätte skoltrött... usch,. Men Julia kom på en urbra ramsa till mig! Andas in, andas ut... snart är skiten slut!

Puss / H

21 april

oj vad konstigt jag har mått idag, trött som fan. Jaa, jag vet inte skulle kunna sova en hel dag, utan problem!
Annars har det väl varit en ganska soft skoldag, gjorde kompleteringsuppgift i no:n för högre betyg, det var enkelt. Gick fort, kanske 10 minuter? 5? aja, spela roland!

Sen hade vi ingen musik heller så det var ju skönt, fast ändå inte för vi drev bara omkring runt tallås och väntade på att kören skulle börja. Kallat var det! uschusch...

Men nu så är jag barnvakt till min kära bror, vi ska laga tacohundben! Men jag vet inte om det kommer bli hundben. Maträtten kallas bara det eftersom att Bruno formade dom som hundben första gången vi lagade denna maträtt... Sen måste jag plugga. Jag kan verkligen ingenting om andra världskriget och vi har prov på fredag. Grattis Hanna!

Men ensak ska ni veta imorn! Då ni då ska jag klippa mig! yeeey! Såååå glad!!!

Puss /H

20 april

Japp, idag har vi lyssnat på Heidi Frid hela dagen (en överlevare av förintelsen under andra världskriget) jag trodde att det skulle vara någorlunda intressant och att man skulle få veta precis hur det var i förintelselägren. men nej! Det kändes mest som att hon försökte sälja sina böcker... Om jag ska vara helt ärlig. För hon berättade ingenting om hur det var att vara i ett förintelseläger, ja jag fattar väl att det var hemskt och att hon kanske inte vill prata om det. Men ska man då föreläsa? Om man ändå ska berätta allt som man redan kan läsa i en vanlig historia bok typ. Hon sa typ hela tiden, nej men det här ska jag inte gå in på mer, men det står i min bok! blablablaaaa....... Störande! Så jag blev mycket besviken!

Vi hade so på svenskan också, tror inte att det var planerat men Rasmus verkade ha mycket att säga om andra världskriget och förintelsen, och jag skojjar inte nu. Men jag tycker att han informerade oss bättre om hur det var att befinna sig i ett utav lägren än vad Heidi gjorde... Lyckat!

Efter skolan hade vi musikal, vi övade med orkestern (ja de av orkestern som kom iallafall...) Det gick bra, men jag var trött och hungrig... uschusch...

Nej nu orkar jag inte skriva mer! Jag är inte på topp...

Det är det jag säger Julia! Vi är inte på topp samtidigt! Vi är depp systrar <3

Puss / H

gillar inte veckans planer... inte ett dugg!

Jaa, min och Evelinas "nyttiga dag" failade totalt! he he... Vi går inte in mer på detaljer tycker jag!

Denna veckas planer är;
Måndag; skola: Lyssna på Heidi Frid när hon pratar, jag kommer somna för att det är så ointressant men då kommer jag få dåligt samvete. För hon kommer nemligen och pratar om när hon satt i förintelseläger under andra världskriget. Men jag kan inte hjälpa det, historia är sååå ointressant. Förlåt. Sen efter skolan blir det att åka hem och fixa med lite grejer till musikalen. Sen åka till cosmos och träna musikal, sen blir det väl hem och plugga historia (jippie...)

Tisdag; skola sen plugga historia.

Onsdag; skola sen plugga historia och samhällsekonomi...

Torsdag; skola sen plugga Historia och sammhällsekonomi........

Fredag; skola, prov i historia sen hem och plugga sammhällsekonomi

Lördag; plugga samhällsekonimi

Söndag; Träna musikal hela dagen sen klämma in lite samhällsekonimiplugg också...

Jag kommer dööö.... anledningen till att jag kommer behöva plugga så in i nordens mycket på båda de här proven är för att jag suger på både historia och samhällskunskap... Om ni känner för att hjälpa mig så blir jag väldigt tacksam!

19 april

Idag har jag lekat med min underbara Evelina, simmat har vi gjort, japp det har vi och solat! Mysipys, vi bestämde oss för att ha en "nyttig dag" idag. Simma, sola. Ja det började ju bra iallafall. Sen cyklade vi hem till mig efter att ha stått och samtalat lite med Nicklas och Jesper (våra egna små mattanter) Där började vi kolla på film, High school musical 3. Sen åt vi mat, och sen,. då ni, då kommer min bror och bjuder på glass... Vi tänkte inte mer på det och mmh glass. ja tack!

Jag har dessutom kommit på att jag kan inte äta glassen "långa farbrorn" den är som calippo ni vet... Jag är verkligen sämst på att äta sådana glassar. jappjapp. Men ja, det var väl allt vi gjort hittils på våran "nyttiga dag". haha!


Puss / H

tråk kväll

Ja den här kvällen hade ju kunnat varit mycket roligare! Allt jag försökte med misslyckades, kvällen kunde ha blivit såå kul. Men nej, ingenting stämde med mina planer. snyft... Jag måste faktiskt tillägga att det har faktiskt varit ganska skönt också, fast tråkigt.  Men men imorn blir det roligt! Då ska jag vara med Evelina min honung! (<3) Vi ska simma/sola, myys! Sen får vi se vad vi hittar på, något nyttigt iallafall. För usch vad onyttig jag har varit den här helgen!


Den här låten har jag blivit helt kär i! Enjoy.


Puss godnatt / H

Helium!


HAHA Så här kul hade vi med våra heliumballonger i torsdags! Jag vet inte om världen är redo för detta än. Men det får vi hoppas!

17 april / 18 april

blev inget skrivande igår, orkade inte när jag kom hem. Var hos Martin igår med Hannam, Jessica, Becca och Oscar. Vi kollade på skräckfilm och åt kakor. haha. Vi kollade på mirrors och the frontiére... Båda var inte läskiga. Men åh andra sidan så har jag ju inte hittat någon läskig skräckfilm än. Varför börja nu?

Mirrors var annars ganska bra, den var lite spännande. Medan The Frintiére var bara jätte störd. Inte ett dugg bra, störd och äcklig.

jaja, idag blir det nog att sitta hemma hela dagen. Kanske drar med mig någon ner på stan och fikar, vi får väl se!

Puss / H

Torsdag

okej, provet gick sämst idag! Verkligen sämst... aja jag vill inte ens prata om det mer!

Efter skolan åkte jag hem till pappa för att kolla om jag fått mitt preliminära... DET HADE JAG och JAG HAR KOMMIT IN!!! Jag blev inte så glad som jag trodde jag skulle bli, kanske tog det lite för givet. . . inte bra Hanna... Men iallafall sen åkte jag och träffade Evelina, Becca och Hanna och så cyklade vi ner till gymnasiemässan på duve. Det var trevligt, det fanns mycket godis och heliumballonger!!! hihi
Efter mässan så kollade vi på handbollsträning, det vad kul. Vi var inte så insatta i deras träningsmatch. Vi satt mest och pratade om annat. Men det var endå kul. 
Efter deras träning så gick vi ut och lekte med ballongerna. hahaha! Får se om jag får tag i filmen så kan ni få se, eller kanske iallafall!

Blev ingen klipptid beställd idag. Rackarns, men jag vågar inte klippa mig, jag älskar min hårlängd nu. uhuhuu... Men mitt hår är så äckligt. Så jag måste!!

Puss / H

16 april

Det var jätte trevligt i kyrkan igår kväll, hihi jag kom dit och träffade Hanna. Sen så var redan Elin och Didrik där. Det kom lite fler folk sen då. haha. Men ja, vi satt där och pratade blåmärken och vurpor. Sen gick vi upp i stora kyrksalen och åt mackor (wohoo) och kollade på film. Det blev ice age 2. Bänkarna var hårda att sitta på så efter ett tag gick Elin ner och hämtade en madrass och Mattias och jag var inte sena på att också hämta en massa kuddar att ligga på! Det var riktigt mysigt.

Idag börjar dagen med "audition" till skolans musikal, det är lite mer en informations stund än en audition,. men aah, vi kallar det det iallafall. Sen så hoppas jag verkligen att jag får lite tid över på elevensval för jag måste verkligen plugga lite till känns det som! ujuj, jag kommer så att faila på provet. *snyft*

Sen ska jag gå till banken och fixa mitt nya kort, mitt gamla hade ju helt pajat, bankomaten ville inte ens ta in kortet, så ja det var bara att kasta det ja. Sen tror jag också att jag ska passa på att beställa klipptid, nu när jag ändå ska ner på stan... Men jag vet inte.


Puss / H

would you tell me, how could it be any better than this?

Helt otroligt hur mycket den här berör, den är så otroligt fin och hemsk. Börjar nästan gråta varje gång jag ser på den! Det var några i Trysil som satte upp en verision av den här. Jätte bra!

15 april

Idag har jag varit sjukt trött, det mesta av dagen har bestått av no plugg. Eftersom att jag glömde matteboken hemma så blev det att plugga no där med. Sen så blev jag intervjuad av en kille som snart ska bli idrotts och hemkunskapslärare. Det var trevligt det tog ca 45 minuter allt som allt.

Hade hemkunskap också, bakade bröd. mums vad gott det blev. Sen väntade jag på Tobbe för jag ville inte cykla hem alldeles ensam. hehe. Sen så hjälpte jag honom lite (för han var sist) och tillslut så säger Hildegun (hans hemkunskaps lärare) Nejmen nu fattar jag! Ni är bekanta med varandra!! Man bara hm, ja? eller va? ungefär den känslan fick jag.
Sen kommer Nicklas ner för han skulle också cykla hem, jappjapp. Så då står jag ute i korridoren och pratar med honom och så kommer Hildegun och säger: nejmen har du en till kille? hörru Tobias nu får du kongkurens!! Då kunde jag inte hålla mig för skratt, vad tänker hon om mig egentligen? haha.

Nu blir det No plugg för hela slanten, iallafall tills klockan sex ikväll då ska jag till kyrkan på Trysil kväll! yeey, det ska bli så kul och skönt att inte helt drunkna i no böckerna.




all day long I can hear people talking out loud
but when you hold me near, you drown out the crowd
Try as they may they can never define
Whats been said between you heart and mine


Puss / H

trött och plugg går inte ihop!

Så är det bara, sitter här och håller på att somna, måste plugga. Men mamma  och Bruno måste komma hem först. För Love min kära bror är för rädd för att sitta här nere alldeles ensammen. jappjapp.






















Så här känner jag mig,. trött!!


Puss / H


vilken resa!

Härliga, härliga resa! Vi har haft sååå kul! Helt underbart.
Bussresan dit var väldigt lång, vi stannade inte förns i Kalstad. Sen stannade vi en gång till för att hämta upp Fredrik, hehe. Sen bar det av till Norge. Skolan vi sov i var liten men mysig, det måste vara en lågstadieskola för det satt alfabet och mjölktandsräknare på väggarna. (mjölktandsräknare är ett papper med namn och så är det lika många tänder på pappret som barnen har tappat!)

Jag känner mig så otroligt lyckad, för första kvällen runt tolv någongång så går jag och Linnéa in i musiksalen för att lyssna när Viccan och jojo sitter och spelar och sjunger. Då är vi alltså fyra personer i det rummet. Jag bestämmer mig för att undersöka lite (nyfiken som jag är) Men skåpen jag skulle undersöka var blockerade av bänkar så jag ställer mig på en av bänkarna och öppnar skåpet, eller försöker jag inser rättså snabbt att skåpen är låsta så jag ska gå ner från bänken och bangbomtjoffploff så ligger jag på marken med en bänk på tån, ja det var inte det värsta när jag kollar på mitt ben så är det svullet och blöder, jag bara AJAJAJ! Sen så var det ända som fanns i frysen gladd och bröd så jag fick kula ner mitt ben så gott det gick med isglass, haha! Men men jag ser att även min arm blöder lite lätt så Linnéa plåstrar om mig och sen så går vi och lägger oss. Aj vad ont jag hade dagen efter!

mitt ben, ajajaj...

Runt halv åtta på torsdagen var det dags för frukost. Bussen gick sen till backen vid kvart i nio. Det var inte så långt dit tog bara några minuter. När jag sedan skulle ta på mig pjäxorna så AAAAAJ mitt ben gjorde såå ont! Men jag klarade mig iallafall. Sen när vi gav oss ut i backarna så fick vi först åka sittlift (tror det var första gången i mitt liv, lite läskigt faktiskt)
Men ja, den dagen var ganska tråkig i backarna för jag var inte pepp på att åka skidor, eftersom att jag suger. Emma och jag åkte i samma två backar hela dagen, vi har konstaterat att det var därför vi inte tyckte att det var speciellt kul!
Hemma igen och vi fick mat och sen var det "möte" där sjöng vi sånger och så var det någon som pratade. Det här var ju ett kristet läger så det var mycket gud och jesus, det var faktiskt intressant att lyssna på det dom sa men ändå så var det bland det läskigaste som fanns. Den dök upp såå många läskiga känslor.

Härliga människor i den härliga backen!


Sandra och Emma

Dag två i backen så hade jag, Emma, Sandra och Hanna bestämt oss för att vi skulle åka på en bestämd runda, så vi hade ritat ut den på pistkartan (vi hade fått rita om några gången för på de första rutterna så hade vi tänkt åka lift åt fel håll, haha inte så lyckat kanske). Vi gav oss av och denna dag var det så otroligt fint väder! När vi väl hade nått vårat mål, "pradiset" som Emma kallade det, så satt vi där och solade ett tag. Sen så kom vi på att vi var hungriga, så det var ju bara att ta sig tillbaka till värmestugan då! haha. Jag och Hanna drog iväg lite ifrån de andra så helt plötsligt så var vi själva och då passade jag på att ramla lite och testa att åka skidor på rygg (och nej detta var inte med mening, det bara hände och Hanna tyckte att det var roligt!) När vi väl kommit fram till värmestugan så säger Carre att hon vill ut och åka med mig och Hanna så ja, det var ju bara ta på sig pjäxorna igen och ut och åka. Nu följde Emma och Didrik med också. Vi åkte en sjukt lång knapplift (en lift man sätter mellan bena och ramlar och dör i om man litar på för mycket! ja det är iallafall min teori) Där uppe kunde man ta sig ner via svarta backar, en röd backe eller en blå backe. Emma och jag var stenfasta vid den blåa. Men Carre och Hanna tyckte att jag skulle åka den röda, och lättövertalad som jag är så gör jag ju det... I den backen lät det väl ungefär såhär när jag åkte "iiiiooooooooaaa JAG KAN INTE STANNAAAAA aaaaaaayyyyyyuu OOHNOOO Wuuuuuuuuääääääääeeeeeeååååålllllll AKTA HANNAAAAA!!!!yyyyyyyyoiii" Jaa plus en massa "det här är inte kul längre!", "vad fan har ni lurat ut mig i!" osv. Men jag klarar mig ner utan att dö. Väl nere så ska vi åka sittlift igen, där träffar vi jojo och viccan. När vi är uppe på toppen så träffar vi en massa annat folk! kuligt värre tänkte jag. Men jag anade inte då hur fel jag hade! ohnej! Vi skulle bara åka blåa lugna backar, men vid det här laget så var jag ju väldigt trött efter allt ramlande så jag ramlade lite till, och lite till och lite till. Sen var jag sååå trött så trött...

När vi då kommer till en jätte bred blå backe så orkar jag inte stanna och vänta på de andra så jag hamnar före allt folk, jag trodde nästan att jag höll på att åka fel där vi ett tillfälle också. Men iallafall så svänger jag väldigt strooora trötta svängar och tillslut så KRASCCCHHH!! där låg jag i diket utan någonsom hellst i närheten, men som tur är så kommer Carre precis och jag skriker på henne och hon blir förvånad att där ligger jag i ett dike. haha. jag sitter fast också. De andra börjar också komma och där står dom nu och kollar på mig när jag försöker komma loss. Viccan inser att det här kan bli kul och ta lång tid så hon ta upp kameran och börjar filma! HA HA!
Efter ett tappert försök från Carre att dra upp mig med hennes stavar så fastnar jag ännu mer, nu i en liten liten gran. Då kastar sig (jag menar bokstavligen) Nicklas ner i diket och ja jag vet inte vad man ska kalla han krypstil... men fint är det, han knäpper loss mig från skidorna och jag är uppe, jag står med snö upp till låren och får krypa upp ur diket. Sen så tar jag två steg i backen och TJOFF så gör jag en ronja rövardotter, så där sitter jag nu, as trött och med ena benet i ett hål. Jag klarar mig iallafall ur det där och klarar mig ner för sista biten av backen. ÄNTLIGEN TILLBAKA TILL VÄRMESTUGAN!
Ja den där vurpan blev jag sedan "dagens pingla" för och fick ha på mig en knallgul baota stor tröja i backen nästa dag!

På kvällen här så lärde jag mig att spela maffia! En jätte rolig lek som jag kan skriva lite mer utförligt om i något annat inlägg senare någongång. 

Dag tre i backen gick jätte bra, Hanna och jag började dagen med att gå upp till toppen toppen, alltså toppen av Trysilberget! Det var jobbigt och mycket längre än vad man trodde det skulle vara, men oj vilken utsikt. Där satt vi och pratade och åt maraboue och kollade in utsikten!

Nej nu orkar jag faktiskt inte skriva mer om resan, det var en underbar resa och jag fick en massa nya vänner och nya skidkunskaper ! haha! Om det nu är så att du har orkat läst hela detta inlägg så får du en guldstjärna av mig. Då är du en hejjare på att läsa bloggar! 


Puss / H


 

hihi

Hej kom hem ifrån Tobbe för en stund sen, var där och kolla på hockey. Jag är nog den sista människan på jorden som skulle göra det egentligen, men Tobbe har tagit fram den sidan av mig och det är as kul! FBK vann iallafall SM-guld! *glaaad* haha!

Japp imorn bär det av, jag har allt packat! Allt som ska med är med, tror jag... Får gå igenom pckningslistan en gång till imorn bitti tror jag! hehe.

Jag hinner nog inte blogga imorn, och inte när jag är borta heller så det här är det sista jag skrivet tills på tisdag.

sååå...

Här är lite bilder som jag tycker om, hihi!

MÅNGA Pussar / H

hemska plugg som stör mitt påsklov

Hihi jag var på Ica nära förut på sommarjobbs intervju, det gick bra, var lite stressad för Ica-Eric tog väääldigt lång tid på sig och jag skulle vara barnvakt! iiik, mitt i intervjun så hände det. Mamma ringde! Det ironiska med det är att som ringsignal har jag låten "icas egna varor" haha. Eric började iallafall skratta och det är ju alltid ett plus. hihi

Nu har jag suttit och redigerat bilder lite grann, det tyckte jag var kul. Nej fy Hanna nu måste du plugga, det har jag sagt till mig själv hela dagen, för jag var på skolan förut och hämtade min kemi bok. Så att jag kunde plugga till provet nästa vecka, men jaa. Ska sätta mig nu och läsa iallafall...






Puss / H

längtaaar!

Idag har jag bara packatpackatpackat! Imorn åker vi! IIIIIIIIHIHIHIIIIH Längtar sååå mycket!

Ska bli så skönt att komma bort lite från hemma, det märkte jag idag när jag stod och packa. Jag stod där med alla kläder och så bara, FAN vad skönt. Jag ska vara borta från hemma i fem dagar, eller ja. Jag åker på torsdag och kommer hem sent, sent på måndagen. Då är jag egentligen bara borta tre dagar hemmifrån men spela roland, det är skönt iallafall!

Sen blir det hård start med skola på tisdagen. No prov på onsdagen i kemi, och jag har tappat bort min kemi bok!!! Ajaj... Sen har jag matte prov på fredagen också, tror jag. Veckan efter så är det historie prov, och sen veckan efter det direkt på måndagen så har vi prov i sammhälls ekonomi! jaja, jag ska inte tänka på det nu!

FÖR IMORN ÅKER VI!
Puss / H

åh härliga glass!

Åh jag pratade ju om hur mycket jag saknade glassen från förr! Då kan man ju bara kolla på gamla GB affisher och inse att det är många man saknar! ujja!

Här har vi från år 1999! Vem i min ålder kan någonsin glömma skattkistan? Glassen var inte spec god men man fick ju present! woow! Sen den sliskiga ljusblåa glassen, den var ju också hemsk! Men den är fin! Såklart den "wannabe glassbåten" också, den var såååå himla god!

År 2004 såg den ut såhär! Jag hade helt glömt "Cornetto love potion" sjukt goda! Sen de härligt gröna shrek glassen. haha jag säger bara det. Kärlek till gamla glassar!

Tisdag

Idag har jag mått lite konstigt, jag vet inte. Jag har känt mig helt borta! Asså mitt huvud är någon helt annan stans, det känns som att jag helt plötsligt är jätte medveten om min hjärna. Jag känner hur den ligger i mitt huvud och bara finns där.

Sen har jag träffat Anki och Tobbe en liten, liten stund. Men det var riktigt bra! Gud det är två riktigt underbara människor! Dom borde fanimej få pris!! (<3)
Vi köpte godis som vi ska ha i Trysil, mahaa!

Nu är det bara två dagar kvar! Ohyes! Fy fan vad skönt det ska bli! Av dom jag känner så är det Anki, Tobbe, Linnéa, Hannam, Emmal, Didrik, Josefin och Olivia. Dom tycker man ju inte illa om heller ! kuligt folk det där! hihi

Puss / H

fint väder är bäst!

Idag har varit en mycket trevlig dag! Började med att gå med Hannam och Evelina på stan, sen åkte vi ner till djulö för att ha picknick, då kom Becca också! Så där satt vi i solen och fikade och pratade!

Sen så skulle Evelina hem så då åkte Becca, jag och Hannam hem till mig och satt där och pratade, skaffade facebook åt Hannam också, haha där pratade vi med Martin och bestämde att han också skulle komma! Så när han kom så åkte vi till specce och hyrde en film, det blev "barnhemmet" en film man har hört skulle vara jätte läskig! Men nej, det tyckte iallafall inte jag. Visst den var lite phyco, men inte läskig, jag kommer inte precis drömma mardrömmar nu. haha.


Gjorde även nu ett tappert försök till att lära mig photoshop... men nej, det får bli ett heldags arbete det! För jag fattar nada!


Puss / H

SOL!

Idag är det sol! Mycket skönt, ska träffa Hannam och Evelina nera på stan sen, vi funderar på picknick! Men vi får se vad det blir! haha!

När det är sånt här fint väder kan man inte undgå att tänka på glass! Åh jag saknar glassarna från när man var liten! Tänk er dom här jätte långa isglassarna som man aldrig hann äta upp för dom var så stora och dom smälte så fort? Plus att det kan inte bara vara jag som saknar GB's soleroshots?!


Ska iallafall ta med mig kameran ut, så jag får in lite nya bilder på den här datorn! ujuj, jag har försökt lära mig photoshop... Det är inte lätt! haha! När man enkligen tror att man fattar så gör man inte det.... haha.

Men men nu ska jag gå och sminka mig lite, hehe.

Puss / H

söndag

Idag har jag bara tagit det lugnt, jätte skönt!
Jag bakade muffins som blev jätte, jätte, jätte goda! yeey me!
Sen runt 2 åkte jag hem till Tobbe och så var jag där hela dagen, vi kollade på hockey! hihi, jag är faktiskt heöt insatt nu. alalalalaa... FBK vann iallafall, det tycker vi om!

Sen var Tobbe och jag ute och gick en sväng, det var sjukt mysigt och jätte skönt! Vi pratade om lite allt möjligt, som vi brukar alltså. Åh jag älskar honom så mycket! Han är bäst!

Imorn ska jag väl fixa lite skidgrejor tror jag mamma sa, ska ju åka till Trysil på torsdag! yes, ska bli jätte skönt och kul!


Puss / H

Läskigt!

Imorse vaknade jag av att jag grät, tårarna bara forsade ner för mina kinder och jaa de bara fortsatte! ujujuj... Mamma bara skratta åt mig när hon såg mig,. eller skratta och skratta hon undrade ju varför jag grät. Men så sa jag att det var för en sak jag drömde då skratta hon.

Men jag började alltså gråta för en sak jag drömde, jag började gråta på riktigt! Jätte läskigt! ujuj...

Men men nu sitter jag här vid nya datorn, tjuhuu. Den äger! Inte för att skryta med min morbro måste ju vara den bästa i hela världen! hihi. Vi har nu alla adobe program, och då menar jag ALLA... you name it, vi har det! aaaaah.. jag är sååå glad!

Juste, idag är det dåligt väder, men vad gör det, bara en bra anledning för mig att sitta inne och leka med våran nya dator! haha!

Puss / H

åhåhåå

Nu har vi fått en ny dator! hihi, den är as frän!

Lite jobbigt tangentbord, men jag lär väl vänja mig förr eller senare! haha!

Jag är as trött, men jag orkar inte sova! hmm,. eh klockan är bara ett, jag kan hålla mig upp ett tag till ju! hihi

Puss / H

nytt!

Nu är det nya saker på bloggen!

Dagens raggningsreplik är utbytt till dagens onödiga

och Emma har fixat ny bloggdesign till mig. Hon är bäst!!!

Puss / H

vååår, vååår, vååår!!


Var ute och fotograferade i det fina vårvädret! Hade varken rätt kläder eller skor för en långpromenad idag. Men kanske tar den senare. Någon som vill följa med?

Puss / H

oboy vilket vackert väder, solen skiner idaaaaag!

härligt väder idag också! Nej nu ska jag banne mig gå upp och klä på mig lite kläder och sen gå ut, vet inte om jag ska ta mig ner på stan eller bara ut i trädgården, blir nog ner på stan, iallafall en stund!

Puss / H

äntligen fredag!

Visst veckan har gått riktigt fort tycker jag, men äntligen är det fredag och påsklovet börjar! HÄRLIGT!!
Idag har vi inte gjort mycket, på so:n så skulle vi plugga historia självständigt men Becca, jag och Hannam var inte så insatta vi stod mest och prata TV serier och typ annat smått&gott. haha.

På matten ritade Sara av oss alla som var i klassrummet. haha, mycket fint blev det! jappjapp.

Sen var vi och kollade på tallåsmusikal "pirateline" den var helt okej, detas söderskämt sög. Men vad förväntade vi oss liksom? haha. Det var iallafall en rolig föreställning och jag ger den tummen upp.. Fast våran kommer bli så mycket bättre! haha.

Vädret hänger med oss idag också må jag säga! Härligt med vår, skönt, trevligt! Bruno är och köper något gott som vi ska grilla sen! hihi, grillat som är så gott! Då vet man att det snart är sommar! ujuj vad optimistisk jag är idag känner jag! haha.

här har vi de fina bilderna som Sara ritadepå matten, det står under de flesta bilder vem som är vem. haha!
Puss / H

Torsdag

Japp, idag har varit en ganska soft dag, för att vara Torsdag, dom brukar alltid vara så himla sega! Men idag gick det skapligt fort iallafall!

Nu är bilagan färdig, eller ja alla har skickat in sina arbeten så nu är det avklarat iallafall. Skönt. Men nu ska vi ju börja med författar arbete istället... Jag skriver om någon författare som jag redan läst någon bok ifrån, det tyckte jag var smart. hihi. Tror att jag ska ta Johanna Tydell, Tyrell,.. aja spela roland... haha.

Efter skolan idag åkte jag hem till farmor och farfar, var ett tag sen jag var där. Såklart så fick jag mat, fika och godis... Känner mig ganska tjock.. haha nej men iallafall. Det är alltid lika mysigt att åka till farmor och farfar, man blir så omhändertagen, och så satt vi och pratade jätte länge. Jag tror att jag åkte hem kvart över 7. Farmor och farfar är verkligen bäst i världen! hihi

Puss / H

skor!


Här är bilder på nya skorna som jag lovade, jappjapp! I Tisdags ordnade jag även med mina skor så att alla ska få plats på samma ställe! Det fick bli att rensa en bokhylla och ställa dom där. Jappjapp!


Jag har inte ställt in alla skor än, för några är hemma hos far min. hihi. Jag gillar skor okej?

onsdag

jaa, oj, vad har jag gjort idag... Seriös minneslucka.. Det ända jag kommer ihåg är att solen skiner och vädret är varmt! yeey, blir kanske vårjackan imorn. hihi

Efter skolan var jag med Tobbe och Nicklas och vi stod utanför mitt hus och prata skit om mina grannar i solen. Mysigtmysigt, sen var jag och Tobbe själva en stund. Myys.

Nu ska jag gå och fixa med mitt two minutes talk... usch, tycker inte om!

Funderar också på att gå en sväng ikväll. Det är förmodligen tankar som kommer fortsätta vara bara tankar, för jag lär ju inte orka gå ut och gå liksom. haha!

Puss / H

RSS 2.0