tisdag

Idag har jag varit ovanligt glad, och jag brukar vara glad i vanliga fall! Men idag var jag massa glad! hihi.

Skolan gick lätt och det är ju ett stort plus. Kan vara för att påsklovet närmar sig, bara 3 dagar kvar nu! OOOHYES!
Trysil med massa trevligt folk! YES! Haha, jag kommer nog dö. Emma frågade mig idag om jag hade tänkt åka med hjälm, jag konstaterade då att det ska jag nog, om jag inte vill dö! Jag ramlar ju i spökbacken, hur ska jag då klara backarna i Trysil?! hihi, aja, det ska iallafall bli mycket roligt! Becca sa idag också att de har rea på godis nästa vecka på coop, då får man ladda upp inför resan, för i Trysil kan man ju knappast köpa något. Utan att bli helt pank menar jag!

Hittade fina nya skor idag också! tag 3 betala för 2, så jag fick 3 jätte fina skor för 198 kr!!! ÄLSKAR BELL'S mhmm!
Ska ta kort och lägga in så får ni se, har kameran i skolan idag, tog lilla väskan och så hade jag massa grejer som skulle med hem! ajaj...

Puss / H

so fucking bra dag!

okej, dagen börjar med sovmorgon, vem gillar INTE det liksom!

Sen åker man direkt till stans bio och ser på en ganska bra film, den hette något på F och var på tyska, den handlade om andra världs kriget och massa.

Sen lunch.

Efter det hade vi kör, so och svenska, vilket idag var ganska softa lektioner! På so:n fick vi även tillbaka våra konflikt uppsatser, dr fick jag VG- vilket jag är helt nöjd med, för jag suger på so och jag var ju mitt i min depp period när jag skrev den så jag gav inte alls 100% på den!

Sen ner på stan med Martin, Johannes, Linnéa, Jessica och Christian och äta pizza, ja Christian åt inget för han åkte hem och Jessica åt lite av Johannes.

Sen gick jag och reklamerade min väska som har gått sönder för andra gången! Förra gången fick ja ju en gratis väska plus min egna väska lagad (den nya väskan har nu också gått sönder!!) Idag fick jag behålla väskan och få pengarna tillbaka! Det är 445 kr extra att göra roligt för, tackartackar!

Sen musikal på cosmos, mycket kul att vi får börja där, det gick bra och sen. Sen ringer pappa och berättar att jag har fått ett brev från De Geer med mina intagnings poäng i!!!!! Som högst kunde man få 320, och ja DET VAR PRECIS VAD JAG HADE DET!!!!! Snacka om att jag blev glad! Jag är fortfarande jätte glad! Jocke och Linus fick också fullpott, mycket trevligt!

Nej nu ska jag gå och äta något. MEN JAG ÄR FORTFARANDE GLAD!!!!!

STOR JÄTTE PUSS / H

Söndag

Jag hade en mycket mysigkväll med Tobbe igår, även fast vi kollade på fotboll, haha det är sååå tråkigt, det är som att kolla på akvariefiskar. Jag lovar, det är en jättebra beskrivning för hur vi som inte är ett dugg intresserade eller insatta känner oss när vi kollar på fotboll. haha.
Vi glömde lite släcka lamporna på earth hour, hehe, men vi släckte, fast en timme försent! haah. Men det var mysigt, jag tände några ljus så att vi skulle se något överhuvetaget.

Jag hade mycket problem med att somna igår, jag gck och la mig halv 3, nej förlåt halv 4 vi gick ju över till sommartid inatt ju, så det blev halv 4. GRATTIS, BRA JOBBAT, KANON KUL! Men iallafall, så vaknade jag klockan 8 också, inte så kul. Men jag somnade om och sov till 10 iallafall. skönt, gick upp, duschade, åt frukost? Jag kommer inte ihåg om jag gjorde det, men vi kan ju säga att jag gjorde det iallafall. Sen klockan 12 så var jag på kulturskolan och skulle ha musikalrep, det gick jätte bra, vikörde igenom hela musikalen och fan vad bra vi är! Det måste jag säga, även om jag inte tycker att musikalen är rolig alls så blir det iallafall mindre tråkigt när man känner att det går bra.

Min lillasyster kom igår och frågade mig om jag kunde skaffa msn till henne, hjälp. Hon är ju bara 7 år!! Men men, jag håller på med det nu iallafall... Hon har ju blivit så stor! Jag skojjar inte asså, det är läskigt.

Puss / H

igår kväll!

Jag måste säga att det var riktigt riiiiktigt roligt igår! Tack alla som var där, hihi, mycket trevligt!

Jag skulle lägga in ett fint klipp när jag, Julia och Anki dansar och sjunger, men jag tror att jag låter bli! haha! Jag överlåter det till Julia om hon får lust med det! hihi

När jag och Anki kom hem runt 1 så somnade vi nästan på engång, fy vad trötta vi var efter allt dansande! haha!

Denna kväll måste göras om!

Puss på er / H

@Julias

tjoho, nu sitter jag här hos Julia W det är något mystiskt som händer på nedervåningen för att vi får inte gå ner!! Jag blir ledsen, buhuu...

Men jag hör av mig senare! hihi

Puss / H

skolan är tråkig!

Nu har jag skrivit so, och fyyyy vad jag hatar so!!! Det är så onödigt, jag vill inte veta!! Jag fattade nästan ingenting av våran so uppgift, men nu är den gjort iallafall,. helt rätt, hoppas jag iallafall!
No är också ett ämne jag inte tycker om, det är tråååkigt! Men det är iallafall jätte lätt. Vi labbade idag på no:n. Vi labbade med kopparsulfatlösning, natriumhydroxidlösning, druvsocker, fruktsocker och rörsocker, det var ganska coolt, men tråkigt haha.


Jag och Linnéa var iallafall såhär snygga när vi labba! jappjapp!!

Puss / H

torsdag

Jag tycker att veckorna går way to slow! Jag vill ha påsklov nu ju! Men det är en hel vecka kvar!! fan.

Igår hade vi premiär på grå själ under vit snö, det gick as bra, en applåd till oss! Det var såååååååå mycket folk! Emil och jag konstaterade att om vi skulle börja ta inträde, typ en tia, så skulle vi tjäna massa pengar, då fattar ni att det var mycket folk! Jag var otroligt nervös! Jag brukar aldrig vara så nervös när jag spelar teater, men igår var jag det. ujuj

Idag har iallafall varit en soft dag, har inte gjort så mycket. Vi var på konsert i duveholmsaulan och kollade på 4 finnar som spelade munspel, det var as häftigt dom var såå duktiga! Men inte min musiksmak direkt, jag har hittat dom på YT så enjoy!

Munspelsspelande finnar!


Jaja, efter skolan så var några av oss kvar och sydde väskor, det blev 4 nya klara, jappjapp! Det är iallafall 400 kr till klasskassan! yes! Fast vi har ju också typ 2300 till att lägga i klasskassan som vi får tillbaka efter att vi klaga på vårat feltryck på tröjan! 100 kr per tröja, om inte mer! KANON!

Nej nu måste jag nog skriva klart SO:n,. helvete, jag tycker inte om skolan! Ska bli så skönt med påsklov, då blir det ju trysil också!! LÄNGTAR!!



onsdag

Började dagen idag med nationella i engelska C, jappjapp, för er som inte vet så är det skriftliga delen. Det gick bra, det var otroligt lätt, men jag vet inte om jag får så bra på det men skriva är inte svårt, alltså fantasin är det ju inget fel på. haha. Jag skrev i en halv timme, eller nej, 20-25 minuter. Sen var jag klar, läste igenom allt minst 10 gånger, så om det är något tydligt fel så har jag total missat det! haha!

Efter det har dagen vart rättså soft, eller ja det kan bero på att jag inte orkade göra så mycket idag. hehe.

Nej nu ska jag gå och packa hela väskan tills ikväll, jappjapp ni kommer väl och kollar? Grå själ under vit snö, ett drama om ungdomar och hur man ska se ut och eller ja hur alla ungdomar idag inlindas i tankar från andra hur man ska vara/se ut för att vara rätt. Den är jätte bra, tycker jag då, hehe. kl 1900 på DuD i stora blå. Jappjapp!

Puss / H

haha!

Vem kunde ana att jag skulle klara mig så långt? Haha, vi hade ju biptest i skolan idag, på idrotten ,. Då ska man springa/jogga fram och tillbaka på en 20 meters sträcka sen så ska man tajma (fint svengelskt ord tycker jag) så att man är på ena sidan när det piper! Sen så går det fortare och fortare! Det var ungefär 6-10x20 per nivå. (tempot ökar efter varje nivå) och jag klarade 9,1!!! Jag menar jag tränar aldrig, ALDRIG!!
Jag var sist kvar av tjejerna! Det var jag, Clas, Johannes, Martin och Christian kvar i slutet, sen så typ dog jag för jag fick ingen luft! Då kände jag att det var dags att ge upp! haha. Men vi som var kvar så länge vill köra igen! jappjapp, vi fick värsta ruschen av att göra biptest!

Sen så har det inte hänt så mycket intressant idag, jag var på bibblan med Johannes, Linnéa och Martin och vi skulle plugga men så kom Anki och Emma så gick jag och pratade med dom istället.

Ikväll kommer nog Anki hit, det tycker vi om!

Puss / H

måndag/tisdag

Hej, igår hann jag inte sitta vid datorn ett dugg. Var i skolan, det var ganska soft. Var inte med på idrotten för jag gick till Peder och kollade min rygg och nacke. Så jag fick något görsch som jag ska massera in i ryggen, sen så sa han att jag skulle gå till en hudläkare med min soriasis. Jappjapp, så ni ska jag göra det någon dag.

Efter skolan gick jag till kulturskolan med Linnéa, Martin och Johannes. Det var lite kul. Sen var det musikal och det var jätte kul, ah iallafall när vi skulle ta bilder! Haha, vi var så seriösa. Jaaaaaa.

Efter musikalen gick jag och träffa Tobbe, sen så var jag hos honom och myste till ungefär klockan 22. Det var så mysigt, jaaaa.

Idag så har vi ingen mentorstid, det är därför jag sitter och bloggar nu på morgonen, sen har vi idrott, ujuj jag vill inte, jag tycker verkligen inte om idrott!! Sen vet jag inte vad som mer händer idag, jag ska nog göra so läxan som vi har tills på fredag idag, får se om jag hittar någon som har lust att hjälpa mig. hihi jaaoo
Sen ikväll är det Desperate Housewives! JAAAAA TYCKA OM!

Puss / H

passande sång, tyvärr

Sov du lilla videung
än så är det vinter
än så sova björk och ljung
ros och hyasinter
än så är det långt till vår
innan rönn i blommor står
sov du lilla vide än så är det vinter

Det känns jobbigt att texten passar såbra till vädret!

Puss /H

VA FAN!!

VART TOG VÅREN VÄGEN?!?!?! VA VA VAAA?!?! Jag som invigde solglasögon säsongen idag, helvette! Vädret tyckte tydligen att det var för tidigt så det bestämde sig för att börja snöa..... FAN! ursäkta...

Idag hade vi genrep på teatern, det gick faktiskt jätte bra! Och min scen 6-½ är såå grymt snygg, eller det tror jag,. det måste den vara asså,. aah,. fast den blev liiite annorlunda än vad jag trodde,. och har lite annorlunda kläder än vad jag trodde,. hehe,. kommer ni och kollar så fattar ni nog vad jag menar!

Sen var jag med Evelina, vi kollade på Desperate Husewives som vi missade i tisdags och så pratade vi. Jappjapp.

och nu snöar det,...... JAG TYCKER INTE OM DET OKEJ!!

Puss / H

Muffins

Det är helt sjukt, jag vaknade 5 i 8 imorse och bara vafaaan, jag pallar inte gå upp nu?! Det är ju mitt i natten!!! Men jag kunde inte somna om och 10 över 8 var jag uppe... Insåg sen att hela familjen delade min somnlöshet, för att var uppe. I och för sig så hade vi alla gått och lagt oss tidigt, tidigt! Jag somnade nog halv 11 igår, Bruno sov i soffan hela natten och mamma gick och la sig runt 11 hon också.

Jaa, nu sitter jag bara här och väntar på att Tobbe ska vakna, det kan ta flera timmar, vem vet. haha. Mamma och Love är i fullgång med muffin bak! jappjapp.

Så till denna fina muffinvårdag så får ni en låt. mhmm!
http://www.youtube.com/watch?v=GquTukW6Zhw
Puss / H

så ska det låta... nanananaaa

Hejhej, hela kvällen har hittils spenderats rastlös i soffan med mor min och kollat på så ska det låta! Mhm,. tycka om! Peter Settman är ju grym som programledare, men han har otroligt läskiga ögon.,. ajaj,

Imorn ska jag träffa min älskling, tycka-otroligt-massa-mega-mycket-om jappjapp! Sen blire pizza kväll @ Matin,. mhmm! myyys!

Puss / H

fredag

ojoj, det här har vart en seg dag! Jag har nog hållt på att somna på alla mina lektioner idag (alla 4)... jappjapp, sen efter skolan skulle Becca och jag hämta klass tröjorna,. ojojoj!!! JAG TAR ALDRIG HAND OM NÅGOT SÅNT HÄR IGEN!!! Fett jobbigt... Allt blev typ fel, asså inte med tröjorna men aah det var massa problem och vi fick ringa massa och görsch...

Men nu har vi dom! Det är bara ett litet fel, som jag INTE tänker avslöja här, det är bara några få som vet om haha! Men aja. Puss på tröjorna jag älskar dom!! Har inte prövat byxorna än men det får jag väl göra snart, jappjapp.


Så här ser baksidan ut, jappjapp. *tycka om!!*

Ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lugnt, vila min stackars rygg... Pederfilen är ju aldrig i skolan så att han kan kolla på den! *morr*

saknar min Tobbe, har nästan inte träffat han på hela veckan känns det som, aoao,. inte bra. puss på han!

Puss / H

torsdag

Idag, ja vad kan jag säga om idag, jag kommer inte ihåg så mycket... Jag har inte så bra minne, det är därför jag bloggar, så att jag kan komma ihåg vad som händer i mitt liv. haha. Jo vi hade ingen musik idag så jag, becca, evelina, emelie och hannam gick ner på stan för att äta eller ja dom skulle äta, jag hade inte pengar till det så hehe, men vi gick iallafall till maistro!
Mycket gott bröd har dom där, jappjapp!

Vi fick även tillbaka nationella i engelska idag, eller vi fick kolla på dom.. ujuj, jag blev inte nöjd... Men, jaa, det är bara att ta en bulle och bita ihop, jappjapp!

Ikväll, då, då är det föräldramöte, och då ska vi bestämma vart vi ska åka på klassresa, huhu. Jag orkar inte, faktiskt, men Becca har bakat vaniljbullar som vi ska sälja, och jag ÄLSKAR deras vaniljbullar, moahaha, gottgott!

Puss / H

ååååooohhhh

Idag har jag vart med bästa Anki vi gjorde absolut inget vettigt! haha. Sen kom min älskade Tobbe också, mer händelserikt än så har inte min dag varit! haha, men det har vart skönt, har fått vara med två av dom som jag älskar mest av allt! *Tycka om*

Sen tränade jag teater, och jag måste säga att , att, den är bäst! Vi är bäst, fy fan vad bra vi är!!! Pjäsen är sååå bra, tack Jenny för att du har skrivit den, den är bäst! *Tycka om* Den går att ses nästa vecka, den 25:e, det är onsdagen om ni inte fattar det. haha, klockan 1900 på DuD i storablå. jappjapp, om ni inte kommer då, ja då missar ni verkligen något!!

Jag har ont i min rygg och nacke. *Inte tycka om*

Puss / H

vår!

åååh, nu är det vår, hoppas jag! Solen lyser och det är plusgrader ute! hihi, jag gillar våren, för det betyder att det snart är sommar! YES!!!!!

Har räknat ut att det bara är 2½ veckor kvar till påsklovet! ååh, gud vad jag längtar!
Ska ju till Trysil och åka skidor! Det ska bli massa kul, även fast de flesta av dom som åker med är kristna, eftersom jag ska åka med kyrkan. Så tror jag det kommer bli jätte kul! De kristna kommer väl ha en massa gudtjänster och sånt, och det vet jag inte om jag kommer kunna delta i, för ja jag är inte de minsta troende,. Som tur är så har jag flera som inte tror på gud med mig på resan, så jag klarar mig nog! haha

Så här kommer mina veckor se ut frammöver, om jag har räknat rätt!
v.12 skola som vanligt
v.13 skola. (föreställning av "grå själ under vit snö")
v.14 skola.
v.15 påsklov och Trysil!
v.16 måndagen ledig, resten skola
v.17 tror det är en helt vanlig skolvecka...
v.18 skola som vanligt?
v.19 dubbel musikalvecka, "little shop of horrors" och skolmusikal
v.20 skolmusikal
v.21 rotary konsert!
v.22 skola?
v.23 tjeckierna kommer...
v.24 skolavslutning och sommarlov!!!

Sen är det massa lagdagar och goijs som inte är inräknat här för jag vet inte vilka veckor dom är i. haha
Det är inte sååå mycket om man tänker det såhär...

Puss / H

flash


OJoj,. jag har sååå ont i min rygg och nacke,. ajaj,. inte kul, tror jag ska gå och tigga till mig massage av Bruno nu! mahaa...

Puss / H

nejnejneeeej!

Jag vet inte vad jag ska säga om hur jag kommer se ut i musikalen,... Nejnej säger jag bara! NEJ NEJ!! Jag tycker inte om peruken, och verkligen inte mustachen,. men men,. Jag har ju halvt lovat en bild så här har ni den.


Japp, ska ju spela MR. Mushnick.. En gammal, tjurig gubbjävel,. haha! Jomen det blir väl ganska bra, om "håret" på peruken blir hel färgat ist för så som det är nu, lite halvt sissådär.
Om ni inte fatta det så är vänstersida av mitt ansikte inte sminkat, bara lite foundation och puder typ. haha!

Men men,. jaa..

Puss / H

Tisdag

ååh, det var skönt idag,. vi hade sovmorgon för vi skulle bada på morgonen,. så jag fick sova längre idag,. eller ah lite längre iallafall. haha. Sen åkte jag buss till duve och väntade på Alexander (våran idrotts lärare)

Sen simmade vi bara 8 längder för vi skulle livrädda sen, det gick faktiskt jätte bra, eller ah Hanna höll på att dränka mig en gång, men annars så gick det bra,. Sen så gick vi upp och jag måste säga att Hanna och jag var skit snabba! Vi duscha, bytte om, föna håret, sminka oss (eller ja jag sminka mig) och tog oss till skolan på en halv timme!! Helt otroligt!

Sen hade vi No där vi fick skriva lite om kolhydrater, socker,. och ja jag tror iallafall det var det,. haha! Jag känner att jag var lite off, men när är jag inte det liksom!

Sen hade vi musik och så satt vi och ratade om intervaller, det var bra för jag behövde lära mig det lite mer, men nu tror jag att jag kan det! yeey!

Sen på svenskan idag så satt Evelina och jag och försökte skriva ner vad Jan Levenhaupt hade sagt i våran intervju som vi hade med honom förra veckan? Ah vi intervjuade honjom för att vi ska skriva en bilaga till Katrineholmskuriren om "rotaty konserten" Vi i min grupp skriver om själva rotary och då intervjuade vi honom för att han är "presidenten" på rotary backa i stan.
Jag måste säga att det var mycket svårt att tyda vissa saker av det han sa, haha! Plus att vi konstaterade att jag fått någon släng av dyslexi! haha, jag kunde inte stava någonting! Jag blandade ihop bokstäverna och tappade bort bokstäver och ojojoj vad vi skrattade åt det! haha!

Men men sen så fick jag skjuts av Bea (som förövrigt fyller år idag ) en bit hem och vi konstaterade att det är mycket vårigt väder ute idag! ÄNTLIGEN! haha, visserligen så regnade det imorse, men nu lyser solen och himlen är blå, då kan man ju inte må dåligt! Så känner iallafall jag!
När jag hade kommit hem så städade jag mitt rum, och jag blev rent utsagt äcklad av hur det såg ut där, nu är det bättre! Mycker bättre! haha,.

Ikväll klockan 7 ska jag till hud&hår och fixa smink och frisyr till musikalen "little shop of horrors" som jag ska medverka i i maj,. Så nu ska vi se hur jag ska se ut,. jag ska iallafall ha hemsk peruk och äcklig mustach,. menmen, det är bara bita ihop och ta en bulle! Lägger kanske in bild ikväll på hur jag kommer se ut! haha.

IMORN ÄR DET INGEN SKOLA! YES! Ska kanske vara med Anki då, om hon är frisk, saknar henne! Får se om jag träffar Tobbe någonting också, jag har iallafall bestämt mig för att jag kanske ska äta lunch hos farmor! mysipys.

Nu är det bara alla vårblommor som saknas! Man har sett snödroppar och några tecken på krukus, men jag vill ha vitsippor och tussilago!

Puss / H

måndag

Nejnejnej,. usch, idag bröt jag ihop totalt i skolan! Vid flera tillfällen, usch nej jag vill inte mera,. jag orkar inte!

Puss / H

godmorgon!

Hej och godmorgon, asså jag är as trött idag,och mitt hår ser förjävligt ut! Fyfaan, asså,. det ser ut såhär hela tiden, jag har hur kluvnatoppar som hellst! Plus att jag har jätte mycket utväxt, och då menar jag JÄTTE MYCKET utväxt! Visst det syns knappt,. men asså, jo det gör det, bara att min orginal hårfärg är nästan lika dan som den jag färgat fast,. mindre brun....?

Usch, jag orkar inte skolan! Jag struntar i vilka jag träffar, jag orkar inte!!! Vi har äckel so idag,. och matte, vem FAAAAN orkar ha matte en måndag?!?! och, och, och vi har idrott!! jag har fan gett upp hoppet om ett vg i idrott,. Kommer fan aldrig hända, jag kan lika gärna sluta vara med,. Jag vet att jag ändå kommer vara med trots något jag säger,. men ändå!

Puss / H

.


Kände att det var längesen en bild las upp, så ja.
Vill bara säga att det finns människor i mitt liv som
jag verkligen inte skulle klara mig utan, människor
som jag kan lita på till 100%, som alltid finns där
för mig och som jag älskar otroligt mycket! Jag vet
att ni vet vilka ni är så jag skriver inte det, <333

söndag

Hej
Det var ingen teater idag så jag sov ut på riktigt idag, har typ sovit hela dagen!
Jag har hjälpt syrran att spela the sims,. eftersom det inte gick så bra igår,. hennes hus brann ner och alla gubbarna dog! hahaha,. sure hon är 7, kanske är lite svårt,. men det gick bättre idag!

Vi hyrde en film sen idag också, "den magiska leksaksaffären" den var inte så bra, väldigt barnslig,. då tänker ni som känner mig säkert,. ååh passar ju dig perfect,. men den här var för, och så ,. och massa,. med helt aah nej jag gillade den inte så mycket,. även om den var lite gullig. hihi

Imorn är det skola igen,. ujujuj orkar verkligen inte,. får väl tänka på vilka jag träffar,. ja det hjälpte faktiskt, jag gillar skolan, om jag får träffa mina vänner ,. jappjapp,. så är det

Puss / H

lörrelördag!

tjoliloli!
Evelina och jag och Emil vaknade imorse vid typ eh ah när evelinas mobil ringde,. men eh ah Emil och jag lyckades somna om igen och jag tror att Evelina gick upp... Sen väcktes Emil och jag 20 över 11 av att min far ringde,. det är jätte kul att vakna av "endel skriver böcker endel bygger hus endel gör musiiik med toner iiii"... eller inte!
Men men vi går upp och äter hemsk pizza frukost, usch vad jag inte tycker om frukost...

Pappa kom och hämtade mig runt halv 1 kanske så åkte jag hem och duscha,. skööönt!

Försökte hjälpa mathilda att installera "the sims" på hennes dator, men det gick inte för hennes dator är nog från stenålder eller något för jag fattade inte ens hur man öppnade den! Då kände jag mig lite, hm, vet inte,. modern? Eller jag vet inte,..

Haha, nu sitter jag och diggar smurfhits för fullt! asså fy fan vad bra musiksmak man hade som barn! Så jääävla bra! diggar't stenhårt!

Tobbe och Anki kommer hit sen och gör mig sällskap. Mysigt värre, skojjar inte!

Puss / H

Godisnatt,japp, plopp och polly

-Jag säger inte det här för att impa på dig, men det är faktiskt jag som är Batman... om jag skulle säga den till dig då skulle ju du,. du,.

-Jag skulle falla som en sten i en påse!


Godnattpuss / H

fredag

Hej såå ledsen för dålig uppdatering! Men det har varit mycket nu ska ni veta. ujujuj. Igår kändes det som att jag knappt var hemma alls. Först så var det skola, sen så gick jag ner på stan med Martin, Jessica och Christian och åt på torino. Jag bytte om där och sen bar det av till aulan. Där började jag skriva ner var Daniel och jag skulle säga (som konfrensierer) på små blåa kort (som jag klippt själv, haha). Sen var det dax att öva med ensemblen också.
Klockan 1900 började konserten, eller först var det någon gubbe som informerade en j*vla massa. Sen satte vi igång! Jag måste säga att det gick jävligt bra, förutom att sjunga i ensemblen, uschuisch det lät så falskat!  ojoj, plus att vi inte syndes, för vi hade inget ljus på oss. Juste, min mic var inte på heller, så jag hördes inte...

Jag fick iallafall höra massor sen efteråt att jag var jätte rolig och bra som konfrensier, det var lite kul. Eftersom jag inte alls menade att vara rolig eller nått, men jag gjorde kanske bort mig lite då och då. haha.

Idag så hade vi nationella prov i engelska, jag hade alla delarna idag, först läs förståelse 0810 sen hade vi hörförståelse ungefär vid 10 kanske. Sen 1100 hade jag rast i två timmar och en kvart, då följde jag med Tobbe, Anki, Angelica, Emma, Nicklas och Olivia hem till Olivia och kollade på ice age, vi hann inte kolla så mycket för dom började tidigare än mig.

Efter skolan förljde jag med Anki och Didrik ner på stan, köpte godis senså skulle Didrik äta. Några minuter efter att Anki hade gått så kom Jessica och vi satt och pratade en stund tills jag var tvungen att gå till bussen, sen när jag kom hem började jag skriva so:n den har jag suttit och skrivit på vääldigt länge nu, och ska jag vara ärlig så har jag ingen aning om vad jag har skrivit okm... hoppas bara att jag har gjort det jag ska, för nu är det försent att ändra sig nämligen! (jag har skickat den till min lärare...)

Nu ska jag göra mig lite i ordning för jag ska snart hem till Evelina och träffa massa kul folk och äta mat och vara social! Ska bli riktigt skönt, men först ska jag nog ta alvedon eller ipren för min mensvärk, ajaj! haha

Puss / H

onsdag

ojoj, idag har jag kännt mig effektiv! En väldigt ovanlig känsla hos mig. Men jag känner iallafall det, skolan idag gick bra. Vi fick tillbaka våra hemkunskapsprov idag, och jag fick 21/23 och det betyder MVG ! tjuhuu! skapligt glad blev jag.

Efter skolan var jag med Tobbe (<3) älskar honom, han är bäst i helva världen. Jappjapp så är det, sen gick jag till teatern och var effektiv där med, ujuj.

Sen blev det hem och äta lite toast med apelsinjos. mums! maha maha. Sen satte jag mig här och skrev no:n, och jag säger bara är man trött så är man. Det slutade med att min berättelse handlade om en potatis som hette Olle och ja, sen skrev jag det jag och Daniel ska säga imorn på vårkonserten, eftersom vi är konfrensierer. Känns bra att ha det klart.

Menmen, jag ska ha på mig Ankis fina blåa kjol imorn, yeey, älskar den! jappjapp, jag känner att jag går på speed här,. ohohohooo

Puss / H

tisdag

usch, jag mår inte bra idag heller, jag är nog stressad. Skolan idag sög, mer än vanligt. Jag tror att jag skrattat 3 gånger eller nått. Jomenvisst det är ju ungefär vad jag brukar, not!

Vi hade "genrep" idag på kören också inför våran vårkonsert vi ska ha på fredag, då ska jag medverka i kören, vara konfrensier och sjunga med våran ensemblegrupp. Inte så pepp, men i och för sig vad är jag pepp på just nu?

Det ända jag vill göra nu är att träffa Tobbe, men jag måste plugga som in åt helvete. usch usch USCH!!

Puss / H

måndag

Intagningsprov idag då. Det var fett kul!! Men ändå ganska nervöst. Först gjorde vi en massa inprovisationsövningar och det var mycket skojj.
Sen fick vi gå ut och fika och vänta på att vi skulle få gå in och läsa våran hemma tränade monolog/dikt plus en intervju. Det gick också bra tycker jag, läste kanske monologen lite för snabbt, men jag satt vändningen as bra. Fick t.o.m lite skratt där! (det tar jag som ett bra tecken) Sen satt jag och väntade på Jocke och Linus hur-länge-som-hellst! Kändes det som. Sen gick vi och Anton ner till MAX och åt lite lunch, mmh. Sen gick jag tillbaka till de geer för att vänta på Linnéa (som gjorde intagningsprov på bild) Sen följde jag med henne och åt.
Vi tog även en sväng förbi vila för att kolla på "min" klänning! hehe.

Min pappa var lite seg så vi kom inte med halv 5 bussen som vi hade tänk oss, så vi kom en och en halv timme försent till musikalen, inte så kul. Men aja, vad kan man göra liksom?

Kommer hem får frågan hur gick det? hur mår du? Svarar bra och vet inte, dåligt tror jag.

Jag vet fan inte vad det är med mig, jag är bara så, så jävla nere. Orkar fan ingenting, orkar knappt ens andas, skratta eller tänka...

Puss / H

söndag

Ja idag har varit en seg dag. ujuj inget roligt väder inte! Vaknar av att Anki smsar mig och frågar om vi ska gå djulö rundan,. jag bara heee???,. neej.. haha men jag kunde ändå inte, det var bara ca 1 och en halv timme tills teatern börja. Men jag gick ner och satte mig vid datorn en stund. När klockan var halv 1 så tänkte jag att jag kanske skulle börja fixa mig i ordning och klä på mig lite (bussen gick 1) Men jag hann till bussen så jag blev lite stolt, jag gick och klämna in filmen jag och Anki hyrde igår och sen gick jag till teatern.

Teatern idag gick väl sådär, var inte riktigt på humör. Vädret sög och jag var allmänt deppig idag. ujujuj. Sen efter teatern läste jag min monolog för Jenny och jag satte den riktigt bra. Vi får hoppas att det går lite bra imorn.

Sen åkte jag hem och vilade en stund skulle ner till hallen vid halv 6 och träffa Anki. Jag tvingade Bruno att skjutsa ner mig och så gjorde han det (vid det här laget hade det börjat snöa också, jippie!) Sen satt jag och Anki och socialade oss med Marcus genom hela matchen eller ja Anki gick efter ett tag för hennes buss gick. Så  då fick jag sitta där med Marcus och vara social. Jag var väldigt trött och ganska off men jag kände ändå att jag fattade större delen av matchen haha! Dom vann iallafall. (kanoners) Sen väntade jag på att Tobbe skulle bli klar, och han var ganska slow men aja, när han kom ut så fick han sina vantar och så pratade vi en stund sen var jag tvungen att åka för min pappa stod och väntade på mig, hehe.

Usch, imorn så går bussen till Norrköping klockan halv 7, ujujuj, tyck synd om mig!!

puss / H

kallt!

Det har varit en helt okej dag idag, åkte ner på stan vid halv tre och träffa Anki sen gick vi och hyrde film, the hottie and the nottie tror jag det hette. Sen gick vi hem till Tobbe och kollade på den, sen bar det av till väster och kolla på när Ankis volleyboll lag spelade match där träffade vi Angelica också. Trevligt, trevligt. Vid typ 20 i 7 var jag och Tobbe jätte hungriga så vi sa att vi skulle gå i förväg till pizzerian och beställa maten och så kunde Anki och Angelica komma sen. haha.
Vi gick till tropicana men de stänger tydligen kl 1800 varje dag, störande så vi gick till maistro istället. Anki och Angelica kom precis när maten var klar sen så blev det att stressa i sig maten för vi skulle vara och kolla på for you klockan halv 8,. ajaj. När vi ätit klart så sa Tobbe och Anki att vi skulle springa, yeey,... haha., inte världens bästa idé, vi orkade inte så långt men vi kom en bit fram iallafall. haha!

Sen kom vi dit precis i tid, grattis till oss. Vi gick in och satte oss och kollade, jag måste säga att gladiatorerna var bäst! (orkar inte förklara men det var jävligt roligt!) Sen var det bra musik också, kul att kolla på men jag måste nog säga att förutom gladiatorerna så var allt bättre förra gången.

Efter for you gick vi en trappa ner där det var café där socialade vi oss och brottades i sumo dräkter, haha! Det var fett kul! Sen gick Tobbe, jag och Anki och träffade Emma sen stod vi och socialade oss med henne en stund och så kom det en as full snubbe som började prata med oss, han var as rolig. haha
"hur gammal är du? 94:a?!"
"nej, 95:a, neej! 93:a menar jag!"
haha, Tobbe i ett nötskal *puss*

Sen gick jag hem i kylan, frös som en ko på grönbete i alaska och gör fortfarande! ujujuj...

Imorn är det teater! (<3) sen ska jag med Anki och kanske Emma ner till duveholmshallen och kolla när Tobbe och dom spelar handboll!

Puss / H

lördag

hejhej, japp mycket att tänka på nu, helt snurrig och förvirrad känns det som. Men ja, det blir nog bättre. Hoppas jag.

Idag ska jag va med Tobbe och Anki sen på kvällen ska vi på en föreställning i kyrkan som heter for you, det brukar vara as bra! Sen är det café efter det också, så det blir roligt med massa roligt folk och så! yeey.

Har kommit på att jag MÅSTE plugga lite so, men jag har inte grejjerna hemma, ajajaj... Vi ska skriva en "uppsats" som ska vara klar på måndag, och vi kan säga såhär, jag är INTE klar på måndag, men jag är inte i skolan på måndag heller så jag klarar mig nog. Men i och för sig så hatar min so lärare mig, så jag kanske inte klarar mig ändå. Man får ju hoppas...

Nu ska jag gå och äta frukost, haha!

Puss / H

fredag

Dagen idag har varit riktigt soft, jag och Johannes stod på dazzet hela dagen (vår skolas uppehållsrum) vi tog en lååååång lunch, haha, kanske lite för lång... hehe, jaja. Sen efter skolan åkte jag hem till Tobbe med Tobbe och Nicklas. Vi gjorde absolut ingenting förutom kolla på tv och skratta åt allt för dåliga skämt. haha!

Nicklas och jag cyklade hem ifrån Tobbe typ, hm, 1800? Ja men typ, och haha det gick ju nästan fort. Vi var skaapligt trötta. Men men, sen kom jag hem och så lagade jag mat till mig själv, för mamma och bruno är ute och äter och kollar på bio.

Tobbe kommer hit snart, om typ en timme eller något, då ska vi mysa.
jaja, jag hör av mig senare eller imorn!


"Gör som kineserna"
Puss / H

fredag eller ah torsdag

Som ni märkte blev det inget inlägg igår, men jag kan berätta lite vad jag gjorde. Var i skolan, där hände det inget speciellt. Vad jag kommer ihåg idag iallafall. haha!
Sen var jag med Anki och Didrik på stan en stund och vi åkte ner till duveholms hallen för Didrik skulle fotograferas med handbollslaget, så medans deras lag fotograferades så satt Anki och jag och kollade på något dåligt handbollslag (jag antar att jag inte ska säga något, men jag kan ju skylla på att jag aldrig i mitt liv spelat handboll!)

Sen åkte jag Anki och Tobbe buss till laggarhult och Tobbe åkte hem till sig och Anki och jag gick hem till mig och åt mat. Sen åkte vi till tallåsaulan för att kolla på musikklassarnas informationskväll där några av våra vänner skulle spela i sina ensemble grupper. Det var väl lite tråkigare än vad vi tänkt oss kanske, ja. haha!

Sen gick vi och skulle hämta min cykel, men jaa, den hade punka så vi fick gå hem med den, men det var mysigt och kallt. menmen. Vi kom hem till mig och började pumpa luftmadrassen som Anki skulle sova på. iiiiiiiiiiiiihooooooooohiiiiiiiiiiiiihoooooooooooooooohiiiiiiiiiiihooooooooooh seriööööst hatar ljudet! haha!

Jag hade iallafall en mycket trevlig dag igår!

Nu ska jag gå och sminka mig.
Puss / H

onsdag

Jahaapp, två prov idag då. Fick totaaaal hjärnsläpp på no provet, känns inte alls bra. Blev massa fel och ujujuj... Men hemkunskapen gick as bra (SCORE!) vad jätte lätt, sen lagade jag mat till Christian, haha det tyckte han var gott! Fick också reda på att jag har ett vg+ i hkk, kanske kan bli mvg, man kan ju alltid hoppas liksom!

Vi hade ju då väääldigt lång lunch idag, för vi hade inget språk. Så jag, Linnéa, Evelina och Bea gick ner på stan och keeeeekaaa. hehe, ja men jaa. Det var gott.

Hade uppspel idag med askungen, igen, fast på biblioteket denna gång. tjuhuuu, det gick bra men den är lite trist att köra, men ändå roligt att se allas reaktioner när man heltplötsligt på några sekunder har bytt om från städkläder till värsta "disco" outfitten. haha!

Sen tillordnade jag och Emil ett "studiebesök" på gottoteket, haha! Eller ja, vi gick dit och köpte lite gott och sen gick vi till teater träningen. Det gick också bra, och alla vet nu att jag ÄR dålig balans, eftersom Jocke lyckades kasta mig över halva rummet iprincip.. haha!
Sen körde jag min monolog som jag då ska läsa på intagningsprovet till de geer för Jenny och Evelina och de tyckte att det var skit bra. Sånt blir man alltid glad över att höra!

Imorn ska jag leka med Anki, sen ska hon sova här ska bli sååå kul! <3

Puss / H

arrgh, skepp åhoj osv.

Är barnvakt åt min bror nu, då blev det iallafall lite leka av, ibland så är man påhittig. Idag så byggde vi ett piratskepp och gick på skattjakt! ohohoo, helt okej faktiskt. Men efter ett tag av aktivt lekande så kände jag av min förkylning och bara neej, jag kanske ska gå och lägga mig ner... ajajaj, jag vill bli frisk nu! snälla?

aja, nu är det iallafall Desperata housewives snart!! jag är sååååå glad!


Hett jag vet!

Puss / H

tisdag

Asså, nej, jag mår inte bra. Jag är bättre med förkylningen och allt sådant nu. Men det är något som inte står rätt till med mig just nu, jag mår skit dåligt jag skrattar väl och så men jag känner mig helt jävla deppig och orkar inte med någonting!! Fan jag är helt trött på allt och alla känns det som. Finns typ bara några personer som jag står ut med just nu, jag är anti helt enkelt... förlåt för det, ska ta reda på vad som är fel och försöka bättra mig.

Just nu sitter jag och diggar smurfhits, yeeeeh. Ska laga lite mat också, chicken en chiladas (eller hur det nu stavas) blir det idag, det är jag expert på. haha.

Ikväll är det desperate housewives!!! Som jag har längtat, äntligen!!
Men hör av mig ikväll.

Puss / H

Nu är det inte kul längre!

Japp, idag har bara bestått av film. Riktigt skönt men otroligt tråkigt...Idag kollade jag på Imagine you and me och picture this, det var två hyfsat bra filmer, lite konstiga men vilka filmer är inte det nu för tiden?

Sen åkte jag till musikalen, det var jobbigt. Jag var inte med så mycket men det var ändå jobbigt att vara bland allt folk, att vara trevlig och social. usch, jag är verkligen sjuk, ska nog inte till skolan imorn heller.
Åkte buss hem också, då var Tobbe där och snacka om att jag blev glad. Seriöst han är den bästa människan på jorden just nu, han får mig verkligen att må bättre och det är skönt. Även om det inte var en lång stund så var det mycket trevligt och vi får se om han blir sjuk nu, hehe.

Nu ska vi se om jag kan äta något, har inte haft någon aptit idag så det har bara blivit en bit nötkolakaka idag.. ajaj

Puss / H

måndag

Jag hatar att vara sjuk, det är för osocialt för min smak,.. Jag sitter här och försöker hålla mig uppdaterad om vad som händer i skolan, jag är föör nyfiken för att vara sjuk helt enkelt! Jag måste vara med där det händer saker, inte sitta hemma och kolla på film!

Men jag är verkligen sjuk, jag kan knappt ens andas, KUL! Jag måste bli frisk tills imorn,. jag måste, det här är socialt självmord för mig...

aja, nu ska jag kolla på en till film.

Krya på mig!

Puss / H

film tips!

Nu tror jag att alvedonen slutat verka för nu mår jag dåligt igen! ajaj. Jag tänkte ge er läsare (hm alla 7?) lite film tips. Har ju blivit endel filmer idag...

High School Musical 3 -
Den var faktiskt rätt så mysig, många snygga show nummer i och jag tycker att musiken är bättre i den här än i de andra filmerna. Handlingen var väl lite seg och gick kanske lite fort fram. Mycket samma sak hela tiden kändes det som. Men aja, den var helt okej och gick att kolla på iallafall.

Seven pounds -
Om man gillar tänka-till-för-att-fatta-handlingen-innan-slutet-filmer då gillar man den här, som jag skrev tidigare så fattade jag ingenting av filmen, men det klarnade liite i slutet. Men jag tycker ändå att den är lite störd och konstig. Den verkar såå mycket bättre och lättare att förstå när man ser trailern. Men det finns inte så mycket man kan göra åt det eller hur.

Nim's Island -
Den här är lätt den gulligaste fimlen jag har sett på länge! Och då menar jag det verkligen. Sjuukt gullig, jag kollade på den med min syster (eftersom jag lyckats få tag på den dubbade verisionen) och hon verkade också gilla den! Den handlar om en liten flicka som bor med sin pappa på en öde ö, dom får mat och andra nödvändigheter skeppade till sig, och det är bara de som har vart på ön. En dag så råkar pappan ut för en båt olycka och blir fast till havs, Nim söker då hjälp hos sin största hjälte "Alex Rover" som hon läst om i såå många böcker, oturligt nog visar sig Alex egentligen vara en ensam författara vid namn Alexandra som är livrädd för att gå utanför dörren.
Jag säger bara, se den här filmen!!

Smart people
- Den här förstår jag inte heller riktigt, så jag kan inte säga vad den handlar om, allt jag kan säga är att den är gryyymt tråkig. Kan vara därför jag inte fattat handlingen, för jag har inte varit så insatt eftersom den var så tråkig.

Lär se flera filmer imorn när jag är hemma. Kan bli en till ikväll också... haha!
 
High school musical 3
 seven pounds
Nim's Island!
Smart people

Puss / H

sjuk är inte kul att va, nejnej

Asså fy faaan vad dåligt jag mår, jag har suttit och kollat på film mest hela dan och pluggat lite mindre än vad jag skulle behöva egentligten. Jag har ju som sagt, no och hemkunskapsprov veckan som kommer. Men jag stannar hemma imorn och pluggar lite då också.
Det ska blir skönt att vara hemma, jag tror att jag klarar mig jag har 6 liter kola och en nötkolakaka... hihi. Kommer nog inte ha någon aptit för jag är ju sjuk men jag kan ju kolla på den iallafall ... haha jag vet inte ens vad jag säger, är helt borta i huvudet! Plus att min röst är nästan helt borta nu, ajaj.. Den kommer och går som, som,. ja jag kommer inte på någon bra jämförelse just nu men jaa.

Sitter och kollar på "seven punds" jag är riktigt besviken på den, för jag trodde den skulle vara gryyymt bra, men jag fattar ärligt talat ingenting av den. Den är helt osammanhängande. Jag rekomenderar den INTE.  Får se om jag har någon rolig film som kan pigga upp lite istället!

Är också på grymt mycket mys humör, men jag är ju sjuk så jag känner att jag ska hålla mig på avstånd från folk. haha

Puss / H

söndag!!

Hejhej

Klassfestern igår vad faktiskt mycket rolig! Även fast jag inte var där så länge, jag ch Johannes gick dit vid typ, 20 och sen så var vi där och siocialade oss med lite folk och sen så vid 23 gick vi hem igen. Då följde Linnéa och Becca med oss. Sen så låg vi och kollade på film och sen så somnade vi vid typ halv 2, 2. Det var as varmt för jag låg precis vid den öppnaspisen... haaaaa... menmne, Linnéas buss gick klockan kvart i 10 dagen därpå (alltså idag) så vi gick upop kvart över 9 och jag och Johannes följde med Linnéa medan Becca gick hem till sin mormor och fortsatte sova. haha!

När Linnéa åkte hem gick Johannes och jag och åt frukost på McDonalds... haha, vi var typ helt döda. Sen tog jag bussen hem och nu sitter jag här och mår dåligt i min ensamhet... ajajaj

Puss / H

RSS 2.0