lördag

Idag mår jag ommöjligt sämre än igår, funderade starkt på att vara hemma ikväll ett tag men det känns lite bättre nu än när jag vaknade imorse. Har legat vaken i min säng och bara väntat på bättre tider eller något. haha.
Måste ringa till Johannes sen och fråga när jag ska till honom idag. hihi.
Martin och jag är as pepp på det här faktiskt, jaa. Nu iallafall. Det kommer faktiskt bli kul. Om jag inte mår skit då med, men det tror jag inte.

aja jag hör av mig sen.

Puss / H

fredag

hejhejhejheeej!
idag har jag inte mått så bra, jag har varit allmänt hängig och kännt mig sjuk typ. Men ah, sen i skolan höll vi på med allt tjafs om tröjorna och det, men nu är det fixat och inskickat!! Tror jag iallafall... haha.

Efter skolan så åkte jag, Linnéa och Martin hem till Linnéa och bakade en "GEK-tårta" (Gustafsson, Eriksson, Karlsson) för den skulle vi ge till Andrea, Cattis och Martina!
Vid ungefär sex när tårtan var klar och vi var redo så åkte vi till Andrea och Cattis (som bor typ mitt ute i ingenstans enligt mig) för där skulle det bli tårtkalas! Det var massa trevligt folk där och vi åt tårta, dom öppnade presenter, sen satt vi uppe i Cattis rum och körde "jag har aldrig" det är en ganska intressant lek tycker jag! haha! Sen har vi pratat massor och bara haft det allmänt trevligt!

Imorn så blir det klassfest och sova hos Johannes, det ska bli kul. Får se hur  länge man blir på klassfesten, kanske ett tag iallafall. jaja, nu ska jag försöka få igång msn igen! ååh, jag blir galen på skiten!

Puss / H


 

Torsdag

Jag blir seriöst galen på allt det här med skoltröjorna! Nu får det bli som det blir, blir det fel så blir det vi skickar iallafall in det imorn... haha, min klass har verkligen inte det minsta samma åsikt om någonting, fast ändå allting,.. Det är helt cp. Det ska faktiskt bli skönt att slippa den här klassen, fast ändå inte. Kommer sakna massa folk, och visseligen finns det folk jag klarar mig utan. Men men.

Nu sitter jag här och ska snart börja plugga, har No-prov, Hkk-prov och franskläxa till nästa vecka... Franskan gör jag nästa vecka, den är inte så svår. I och för sig så är inte No:n eller Hkk:n svår den heller. Men det känns ändå lite viktigare, för där har jag chans att få MVG. hehe. Men men, i No:n har vi om värme, det är lätt. No är alltid lätt men såååå tråkigt... uhuh. Hemkunskapen är mer massa ord och betydelser man ska plugga in, det är ju bara att läsa några gånger så kan man det ju. Franskan är också ord som man får välja själv, då tar man ju de som känns mest användbara? Eller tar man de lättaste för att göra det enkelt för sig själv? Jag tar nog de mest användbara, ser nog liite bättre ut sen i omdömet.

Oj vad jag tänker på betyg och dyligt nu... Men det är klart,. jag vill ju såååå gärna komma in på de geer, intagningsprovet och betygen är 50/50 så har man dåliga betyg så kan det dra med en ner... fan. lika så om det går dåligt på intagningsprovet... Ujuj jag är så nervös... Men, jag ska bara ha kul. Kan ju inte göra mycket mer.

Idag i skolan har jag gått helt utan smink, hela dagen. ujuj, det kändes jobbigt, fast skönt, fast obehagligt och aaaaah,. jag vet inte. Brukar inte gå bland folk utan smink, vet inte varför gör det bara inte. hm.. Men men, haha!

jappjapp, såhär ser man ut utan massa gojs i ansiktet...
Puss / H

skola

Nu sitter jag i skolan och har engelska, seriöst alla datorer här laggar sönder totalt. Jag blev utloggad från en dator två gånger och den här datorn är allmänt seg!

Jag är nu klar med min engelska uppsats! Fan vad skönt. Men mamma ska få läsa den igen och se om jag har några fler fel. haha.

btw, Edvin säger hej!

Nu har jag lunch, hejdå

Puss / H

visste du att...

....charlie chappling en gång var med i en chappling look-a-like tävling och kom trea?

...alla isbjörnar är vänsterhänta?

...isbjörnar är egentligen svarta?

...den som dricker kaffe har ca 28% mindre risk att begå självmord?

...det tar ca 500 år för en snigel att ta sig runt jorden?


Jag frågade mig själv och Tobbe detta idag "tar sån här fakta upp viktig plats i hjärnan?" Jag menar, den är ju inte viktig, jag kommer ju aldrig behöva den liksom... Tobbe bara skrattade åt mig... Men jag undrar fortfarande...

Puss / H

onsdag!

Denna dag har varit mycket bra, var iochförsig väääldigt, väldigt trött på förmiddagen men sen drack jag en cola som hållit mig pigg sen dess. hohoho.

Ingen hemkunskap idag heller! Så slutade halv 1, jappjapp. Men var ju ändå tvungen att hålla mig i närheter för jag skulle ju va med Tobbe (<3) så jag gick ner på stan med Jessica, Clas, Linnéa och Martin. Jag, Jessica och Clas bestämde oss för att gå till nordea banken och få gulliga små nyckelringsgrisar. Likadana som Linnéa och Martin har, dom trodde inte att vi skulle göra det eller att vi skulle få några. Men vi lyckades flörta till oss varsin! hihi. Jag fick en blå.

Sen var jag med Tobbe, lika mysigt som alltid! Var dock tvungen att gå vid tio i sexför sen hade jag teater ju. Visserligen så är det as kul med teater! Vi läste igenom hela manuset idag. Jätte bra! Förmodligen så ska vi spela upp den 22 mars,, iih, lite ont om tid men vi klarar det! Det gör vi alltid.

Blev också väldigt, jätte, otroligt mycket nervös idag. Kom på att idag är det vecka 9, det betyder att nästa vecka är vecka 10 och veckan efter det vecka 11. Vecka 11 har jag intagningsprov till gymnasiet (de geer teaterlinje!) ohohoo, vet inte riktigt vad jag ska göra än. Men, ja... Det blir nor bra.

Puss / H

haha, helt inne i datorns magiska värld?

Våran stationära dator laggade sönder och nu är den omkonstruerad till en speldatorn, just för tillfället står den i köket, vilket varken mamma eller jag är såå jätte glada över... det kan lika gärna stå någon annan stans...aja, mera tid till mamma och mig att ha den bärbara!
Love och Bruno har iallafall installerat sig framför datorn vid många tillfällen sen den satts upp! Det är faktiskt ganska gulligt att kolla på måste jag erkänna.. haha.


speldatorn, komplett med trådlösa hörlurar till! haha visst är han söt?

Love spelar inte riktigt lika "brutala" spel som Bruno, han håller sig mer till "myror i brallan" och "madagaskar" !!

Tisdag, tisdag...

Ja men idag har väl varit en helt okej dag, med träningsvärk i ljumsken och rumpan! ajaj. Man är ju ganska otränad och får träningsvärk efter en idrottslektion... Det hoppas jag att jag hade tänkt att ändra på snart!

Efter skolan blev det stan med Johannes, vi gick och hämtade min väska, och jag fick behålla den andra, då blev jag lite glad! tjohhooo gratis är gott! Det gillar vi. Sen bar det av till "coffée house" där blev det semla och kaffe, eller ja för mig iallafall Johannes beställde semla och mjölk! haha, så gulligt. Vi satt och pratade om allt från tapeter och flytta hemifrån till kärlek och problem. Vi satt där i nästan två timmar innan jag var tvungen att ta bussen hem.

Väl hemma så började jag laga mat, ungspannkaka. Den blev RIKTIGT fail... känns inte bra eftersom jag satsar på MVG i hemkunskap. Så om detta tänker jag inte säga något till min hemkunskapslärare! Hon som jag för övrigt ringde förut för att säga att ett prov som vi ska ha imorn inte kan göras av mig och vi bestämde att vi skulle prata mer om det imorn.

Men men, nu ska jag bara chilla järnet. Kanske läsa lite no också. Får se.

Johannes på coffée house med sin semla och sin MJÖLK... haha!


semlor är mycket gott, men mättande, tur är det att det bara är semeldagen en gång om året!

Puss / H

Tisdag i skolan

Hej nu sitter jag här i skolan med ett helt fucked up tangentbord... Men jag verkar klara det iallafall! yeey...
Sitter och letar fakta om rotary till våran bilaga till katrineholms kuriren. går väl sådär, i våran grupp är inte alla här och ingen av oss är så speciellt intresserade. hehe..

Sen efter skolan ska jag ner på stan med Johannes och äta semla på sjä'lvaste semeldagen.. jappjapp. Ikväll blir det att vara barnvakt också, roligt.

Puss / H

kärlek på vänner!

Vet ni att V.Ä.N.N.E.R eller F.R.I.E.N.D.S som den heter på engelska, är den bästa komediserien som någonsin funnits, enligt mig och förhoppningsvis mååånga andra! Ska faktiskt strunta i att duscha ikväll och göra det imornbitti istället och sätta mig i min säng och äta godis och kolla på vänner! Har i och för sig redan kollar på både första och andra säsongen över 2 gånger var sen i julas men det äär så bra, och jag får nöja mig med de säsongerna tills jag känner att jag har råd att köpa tredje! jappjapp.

Nu har jag fyllt i lappen till Trysil också, aaah jag är så pepp. Påsklovet blir halva hemma sen halva i Norge och trysil med skidåkning för hela slanten, haha! Hanna (Mårten) berättade idag att efter varje dag blir någon den stolta vinnaren av "dagens vurpa" haha! ojojoj, jag kommer sååå vinna. Ohyes!

Puss / H

Måndag!

Usch, idag började skolan igen!! ujujuj, inget vidare kul! Men ändå skönt att träffa folket igen! Men oj vad jag hatar måndagar!!! Först matte, gick inge vidare, men jag kom ändå lite frammåt! Sedan Idrott, min väska gick sönder (great! min väska som jag fick i födelsedagspresent för en månad sedan!!)
Sen gick väl resten av skoldagen ganska bra, hade hårdkörning på idrotten, känner av det lite i rygg och axlar.
Vi fick träffa våran nya svensk lärare idag också, Rasmus, får se hur det går med honom, han var iallafall ganska trevlig, rund go och gla'!

Efter skolan gick jag till kulturskolan med Linnéa, Clas och Johannes, alltid lika trevligt, sen hade jag och Linnéa musikal men innan gick vi och lämnade tillbaka filmen vi hyrde igår och så klagade vi på min väska! Jag fick en helt ny väska, en annan, svart med guld nitar på, faktiskt ganska snygg men jobbig. Jag får tillbaka min andra väska imorn, lagad, skönt! Plus att jag får behålla den svarta, ännu mera plus!!

Sen gick vi till musikalen där vi började med dans, gick väl ganska bra, jag är ingen hejjare på att dansa men jag gör det bästa av situationen och så kan kman ju alltid stå och fixa sig i håret framför dansspegeln! haha!

Fick prova lite kläder som vi ska ha i "little shop of horrors" som vi för övrigt sätter upp i maj! ohohoo. Jag spelar mr Mushnick och ska ha först en jätte, jätte ful oversized tröja med fula mönster, sen ska jag ha en (inte heller snygg!!!) brun kostym som kliar som in åt helvette!!! aja, blir väl snyggt till min halv flint peruk och valross mustash... hmm.. jaja, vi får väl se hur snyggt det blir sen i maj någongång!


Nu ska jag snart gå och kolla på "90210" en väääldigt bra serie som vissa (bla min pojkvän, puss på han) kallar för fjortis serie! haha. Men spela Roland. aja serien går iallafall varje måndag klockan 20.00 på tv400!! Ge serien en chans, jag lovar att ni kommer gilla den!

90210 en av mina favvo serier, näst efter desperate housewives och vänner!!
Puss / H

puss på vinterpromenad!



Mysigt och väldigt roligt!

Jag och Linnéa bestämde oss förut att gå ut och gå i snön. Det var ett mycket bra val tycker jag, vi tog på oss mycket varma kläder och kanske inte de bästa skorna men,. aja. Vi gick ut till el ljusspåret och började våran vandring, vi vek av lite här och där och helt plötsligt var vi på en liten stig mitt i skogen! Jag var heeelt säker på att vi skulle komma fram mitt i laggarhult, men ja,. Vi kom aldrig dit!
När vi gick där på den lilla, lilla stigen så blev den plötsligt bredare, och vi bara yes! Nu börjar det klarna och tjuff! Så halkar båda och vi ligger på marken, vi inser snabbt att vi hittat en frusen å! Aja, vi fortsatte våran vandring och till slut, till slut kom vi ut på en grus väg och jag börjar skratta för jag inser att vi INTE är i laggarhult längre!! haha. Men men , vi hittar tillbaka till laggarhult och beger oss hemmåt!

Nu ska vi ta bussen ner på stan och hyra film och köpa massa gott och sedan åka hem och mysa gärnet!
Lägger ut lite fina bilder sen!

Ha det bra, jag hör av mig ikväll!

Puss / H

(Y)

WOHOOW, ny design! Tackvare Emma Karlsson. Hon är bäst!

tacktacktaaack Emma!!!<3

trevligt värre!

Hej, Idag har varit en myycket trevlig dag! hihi. När jag kom till Norrköping var det liiite kallare än vad jag trodde! ajaj, men men, jag gick upp till själva centrum och gick i lite affärer och på "vila" hittade jag två underbara klänningar!!! Så om någon skulle kunna vara snäll och ge mig 660 kr så skulle jag bli mycket glad!

Här är den svarta uursnygga klänningen från vila som kostar 399:-

Den här tyckte jag var jätte gullig, och mycket skön! Också från vila denna skönhet kostar 359:-

Sen efter skyltfönster shoppingen så bar det av till de geer hallen, där ifrån kan man se upp till min (förhoppningsvis) nya skola om ett halvår! ujujuj!
Konserten var jätte bra, kunde aldrig tänka mig att symfoniorkester kunde vara så kul att kolla på, men det var det! Efter det bar det av till Linnéas kusiner, och jag lovar, Linnéa har en jätte skön släkt! Jätte trevlig var det och mycket god mat! Vi var där tills melodifestivalen var slut sen åkte vi hem.

En mycket trevlig dag måste jag säga!

Puss / H

kläder!


Japp såhär ser man ut idag då!
Chinos från Kappahl
Skjorta från Veromoda
Skärpet hittade jag liggande hemma!

Godmorgon!

Nu sitter jag här, igen, ska snart gå och sminka mig och platta håret! Tjuhuuu, jag är liite trött. Men förmodligen inte lika trött som min älskling som åkte till romme imorse klockan halv 8. haha. Skönt att sova! Jappjapp!

Halv 1 tar jag bussen in till centrum (jag får inte säga stan för Linnéa, hon bor utanför stan och då heter "stan" för mig "centrum" för henne, haha!) sen tar jag ut pengar, köper tågbiljett och klockan 1 så åker jag.
Sen får jag gå på stan i norrköping själv i ca en halvtimme innan Linnéa kommer och gör mig sällskap i åtminstånne en timme. Ska bli såå skönt att träffa henne idag. Sen klockan typ halv 3 förmodar jag så ska jag befinna mig i de geer hallen och så börjar konserten klockan 3.
Jag hoppas också att jag träfar Jessica där, hon skulle också åka och kolla, henne har jag inte heller träffat på hela lovet! ojojoj, jag har verkligen varit off det här lovet. Men det har varit skönt ändå.

p.s Jag diggar dagens raggningsreplik! haha!

Puss / H

Fett pepp!

Läste nyss det nya manuset!!!
OOOH MYY GOOOOOD!!! Det är såå bra, det kommer bli helt,. as braa!! Vi i teatergruppen "Vad tänkte vi" ska sätta upp en variant av Snövit. Den är grymt bra, vi har börjat lite smått med den redan, men nu har vi iallafall hela manuset och jag är sååå pepp,. Längtar till premiären!!

Jag spelar en tjej som heter Grete, som ska vara någon slags "blondinbella-typ" hah, är det inte lite ironiskt?

Puss / H

Hurtigaste ever!!

Jag tror att mina grannar är ailiens!!!!

När jag gick hem från bussen förut så "råkade" jag kolla in igenom mina grannars fönster. Då såg jag att de har ett gym i källaren, min första tanke var "hjälp!". Inte bara för att de har ett gym i källaren utan för att mina grannar, är ett gammalt par där ingen är under 80. Varje mogon går de ut och springer, lika så middag och kväll. Finns det snö åker de längdskidor också! Ja juste, de går ut och går med min andra grannes hund också, dagligen! Gymmar de också?! Hjälp.

Juste, varje år är de med och springer "kk-joggen" den lååånga vägen. Hurtigare gamlingar får man ju leta efter!!

Då började jag tänka på hur jag är, jag går till skolan (bra). Jag dansar på måndagar i en halvtimme ungefär (bra). Men det är nog de ända jag gör som är motion, sen sitter jag mest stilla. Jag har aldrig varit intresserad av någon sport, eller ja, friidrott när jag var liten, men det slutade jag i när jag var runt 8 år. Så det var ju ett tag sen!

uhuhu, mina grannar måste komma från någon annan planet, planeten hurtig kanske?


Såhär känner jag.

Puss / H

biljetten är hämtad, presenten köpt och jag är pepp!

Det ska bli sååå kul imorn, jag har inte träffat Linnéa på över en vecka! Saknar hemme som, jag vet inte vad.

Innan bion idag så åkte jag ner på stan och köpte en tidning och gick och satte mig med en latte på coffée house, super mysigt. Kände att det var precis det jag behövde, ta det lugnt ( för jag menar det är ju inte det ända jag gjort det här lovet ) nej men det var skönt att komma utanför huset för en gångs skull. Riktigt mysigt. Sen kom Tobbe dot och vi gick till bion, vi såg "Bedtime stories" den var suuuper kul! Fråga bara Tobbe jag skrattade nästan heela tiden! ohohoo,.

Filmen handlar om en man som jobbar som vaktmästare på ett hotell, egentligen borde det vara han som äger hotellet eftersom det var hans pappas från början. Men iallafall, hans syster ska lämna stan och då måste han vara barnvakt till hennes två barn, som är helt uppväxta utan skräpmat, tv och allt som barn vanligtvis fylls med dagligen! Han är inte så speciellt bra på att ta hand om barn dock, men som tur är behöver han bara vakta dom på kvällarna. När om ska nattas så berättar han godnattsagor för dom och allt som barnen lägger till i historien blir verklighet!

I filmen så har barnen ett vääääldigt udda marsvin, med jäääte stora ögon, haha! Jag höll på att garva ihjäl mig när jag såg det. Jag lovar, marsvinet blir aldrig tråkigt, så fort den kom in i bilden så skrattade man. hihi.

Efter bion så gick Tobbe och jag och letade efter en bra present till Linnéa, jag hittade den och jag hoppas verkligen att hon blir glad!

Nu ska jag snart äta mat sen ska jag nog ta mig en bit chokladpaj, mums!


Måste bara säga att Adam Sandler är en så gryyymt bra skådis! Gahaha!

Puss / H

Godmorgon!

Jag mår bra idag, tror ja, jag känner mig iallafall utvilat. trots att jag inte kunde somna igår/inatt. Vaknade idag av att Lollo ringde och fråga om jag skulle med till spökbacken, uhu,. godmorgon,. Jag pratade med henne en liten stund och sen gick jag ner och tog en lång varm dusch, sköönt! Ingen var hemma så å blev det helt plötsligt ännu skönare.

Mamma är barnvakt åt min syssling idag så jag trodde att jag skulle vakna av två lekade 5-åringar idag runt 8 men nej, det var skönt mamma hade tagit ut dom för att åka pulka så att jag skulle få sova. Tack för det mamma!

hihi, smsade nyss och väckte Tobbe, kände mig lite busig men ändå lite elak. eh, han måste ju upp snart ändå, jag ska ju dra med han ner på stan sen. haha!

Puss / H

Det här är jag och min allrabästa vän!


äntligen!

Gissa vad jag ska göra på lördag?!
JAG ska till norrköping och lyssna på sportlovsorkestern!!! Ja visst det låter inte så spännande, men min allra bästa vän är med där så det ÄR spännande, jag ska sitta där (alldeles ensam) i publiken, i de geer hallen och kolla på min bästa vän när hon spelar cello i en STOR orkester,. iihihii

Sen efter det ska jag med henne till hennes släktingar och fira henne när hon fyller år, det ska bli såååå kul, att träffa hennes nya orkester vänner och hennes släkt.

imorn ska jag och min älskling gå på bio, sen ska jag även köpa en födelsedags present till min bästa vän. Får se vad det blir för fint!

men godnatt

Puss / H

mums!

Chokladpajen blev succe!!
HAHA, fy vad jag tjatar om min chokladpaj, men nu har jag iallafall smakat, och den blev suuuupergood!! tjuhuu! haha, jag är grym.

Undrar vad jag hittar på imorn, hm, får se, måste träffa lite folk kanske? Har träffat Tobbe, och absolut inga andra av mina vänner!! Jag börjar näsan frukta att jag inte har några vänner!! Men det vet jag ju att jag har, men jag har kommit på att jag har mer "gäng" vänner som man träffar alla i klump och inte en och en. Får ta och skaffa mig lite fler "en och en" vänner. haha.

Här är min mumsiga chokladpaj!

Puss / H

Nytt!

Har ni sett det nya på bloggen, "dagens raggningsreplik"!! Läs och lär allihopa!
haha.

Puss / H

puss

Hej nu sitter jag här hemma hos min älskling, han ska snart dra och träna. Får se vad jag hittar på ikväll, kanske hyr en till film? Verkar ju vara min största sysselsättning det här lovet. haha.

Puss / H

yeey!

Tjuhuu, nu har jag fixat mitt piano spel! Äntligen! Jag slipper fräkne face!! (Han är min piano lärare för tillfället, min braiga pianolärare Camilla är mammaledig, så nu slutar jag spela på kulturskolan och fortsätter med privatlektioner!)

Hoppas bara att jag får spela de låtarna jag vill, tre av låtarna jag vill spela ligger här på bloggen så att man kan lyssna om man vill. det är Gavin Degraw låten, almost lover och my skin. Sjukt fint piano spel i allihopa, särskilt i my skin, älskar piano spelet i den låten! aja, nu ska jag se om jag kan fortsätta på min chokladpaj, seeya

Puss / H

wohoo, chokladpaj here we go!

Så, nu har jag satt igång mitt chokladpajsbak! mmmh, hoppas nu att det blir gott! Det ser iallafall gott ut på bilden, skulle visa en bild från receptet men det är något fel på våran scanner så det går tyvärr inte. (receptet är tagen från en chokladrecept bok jag fick i 16-års present!)

Jag känner mig mycket bättre idag btw, ska faktiskt ta och sminka mig idag också, ska nog tillochmed platta håret som jag inte har gjort på hela lovet, har låtit både håret och ansiktet vila. Det behövdes, mitt hår och anikte får inte vila mycket annars.

Plus som ni ser så fixade jag musik på bloggen igår! Jag är lite stolt över mig själv faktiskt, skulle fixa slideshow med bilder också, men ehm, det var väääldigt segt så det fungerade typ inte. Men jag ska göra ett nytt försök idag!

Hoppas att min älskling vaknar snart också, så jag kan gå till honom efter att jag har bakat klart.

Puss / H

kanske vore nått?

Har ni någon gång sett "Rachel ray"? En av USA's alla talkshows? Jag brukar alltid kolla på det när jag är hemma en vanlig vardag, som idag tillexempel, en vanlig tråkig dag,. Det finns inget att kolla på på tv,men jag kollar gärna på Rachel ray, det är ett roligt program. Hon lagar mat, intervjuar kändisar och ja, har en talkshow samtidigt som hon lagar mat, bakar eller något liknande! jiee,. det skulle jag gärna göra! Det skulle vara jätte kul! Ha en egen talkshow, där man lagar mat, hm, jag älskar att laga mat och baka, och så är jag ju en STOR teaternörd så det jobbet skulle vara perfect för mig!
Men såklart så måste jag bo i Sverige...

Alltid Sverige, vi är så tråkiga! Har ni tänk på att filmer som är från USA, asså komedier, är sååå mycket bättre än svenska, vi kan inte göra komedier, vi suuuuger,. Det ända vi kan göra är, Beck, Wallander, Maria vern, SERIÖHÖHöHÖHÖHÖST!!! Det suger, jag hatar att kolla på alla sådana deckare, vilket mina vänner tycker är helt, konstigt, för de är nördar, visst jag erkänner det är de ända som är inom svenskfilmindustri som man kan kolla på, men hallå, man behöver inte kolla på det. Jag vill kolla på amerikanska komedier! Jag vill vara med i en amerikansk komedifilm,. men, ah, det kommer nog inte hända, som det känns nu,. Jag har ingen lust att flytta till USA!

Men man vet ju aldrig, kanske Malin åkerman klarade det ju, så varför inte jag?

Får tänka på det.

Rachel ray

Malin Åkerman

Puss / H

Jag skulle gå tusen mil för dig!

Godmorgon alla glada!

Jag hade en mycket mysig kväll igår, min pojkvän kom hit och vi skrattade och myste och hade det massa kul! Jappjapp,.

Sen inatt! Men gud, jag drömde värsta drömmen, jag var på någon tropisk ö (kanske ett tecken på att jag bör åka till något dylikt? hm får prata med mamma) och sen så var det massa, MASSA små hyddor i vattnet, som man fick bygga när man hade gått klart skolan, som man sen kunde bo i om man ville. Jag förstod inte riktigt, sen så hoppade det nog lite i drömmen för helt plötsligt så var jag på en båt med massa små barn som egentligen var vuxna. Jag skulle hitta rätt ord som de skulle säga för att förvandlas tillbaka. Sen hittade jag det och det var något i stil med "obrytbara" eller något, skumt! Så barnen försvann, och kvar var jag på båten då hittade jag ett anteckningsblock som var helt nerkluddrat och på det så stod det "Jag skulle gå tusen mil för dig" överallt! Jag förstår inte men den meninen har iallafall fastnat i mitt huvud nu.

aja, idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, hm, har inte fått tag på Johannes, vågar inte riktigt ringa hem till honom för hans bror och han låter precis lika, jag kommer såå göra bort mig! Men men, får se om jag vågar. Sen ikväll ska jag iallafall träffa min pojkvän igen, tack sportlov! Kan nästan aldrig träffa honom i veckorna annars, visst vi ses ju i skolan, men det är ju inte riktigt samma sak som att träffas själva hemma hos någon. Ja, men jag hör av mig om hur dagen varit!

Puss / H

mys på G!

Ja som sagt så har idag vart en bra dag hittils, är hemma hos mamma nu. Skönt!
Todde att jag skulle få vara ännu mer barnvakt idag, då åt min bror, men jag slipper! yes! Så nu kan kvällen spenderas med min älskade pojkvän istället, mys på det! Ska bara vänta tills han kommer hem från träningen, sen så måste jag försöka få tag på Johannes också och fråga om vi skulle göra något imorn! hm, vi får se hur det blir, jag hör av mig!

Puss / H

Veckans inköp, än så länge!

Här har vi då mina nya skor som jag köpte igår på "Bells Shoes" för endast 99kr! Fatta att jag blev glad!

Ja, jag vet, det är sådana som ALLA har nu för tiden. Men nu förstår jag verkligen varför! De är gryymt sköna och faktiskt snygga. 99kr, hallå! Jag kan slänga dem så fort jag tröttnar!



Idag hittade jag också ett par snygga chinos på "Kappahl" de var också jätte billiga och jag tänkte, what the hell kan lika gärna köpa! Så tada, jag är nu ägare av dessa chinos!


Gick förbi pappas faster och kusins smink shop också då fick jag lite gratis prylar, mmh, gratis är gott!

Fick två prover till parfymer, en mascara (dock så var den brun, men man kan lika gärna prova den), ett snyggt läppglans och två lite diskreta läppstift med, jag säger bara tacktack!

Det var veckans inköp, än så länge!
Puss/ H

All min träning har fört mig till denna dag!


Okej, jag har ju då vart på stan med min kära syster idag. Vi åt "jätte god" mat på McDonalds, shoppade lite smått och kollade på bio. Jag måste då säga HAR NI INTE SETT FILMEN BOLT SÅ GÖR DET!!! Den är gryyymt söt och rolig och underbar och jag älskar den! Hamstern är nog den grymmaste animerade figur i animeringens historia!!  OOH MYY GOOOD!!! Den ska jag se, nej måste jag se igen!

Jag hör av mig senare och visar dagens inköp!

puss / H

Planeringarna inför dagen går utmärkt!

Jahap, då sitter man här, blogg och allt!
Som ni ser så heter jag "brunettheffie" och nu tänker ni säkert,. "wohooo, hon försöker vara som blondinbella! jävla wanna-be!" men heee,.  det är mera av en parodi på hennes namn, och jag försöker verkligen inte vara som henne! hah! Då skulle jag förmodligen köpa alldeles för dyra kläder som jag inte ens passar i och så skulle jag skaffa en pojkvän som heter Knut, ja för om jag skaffade en pojkvän som heter Nils så skulle det vara alldeles för uppenbart!

Jaja, den stora meningen med att blogga,.. Försöka få andra människor som faktiskt orkar läsa det här att tro att man har mer liv än dem, men det är ju då inte sant, om man sitter vid datorn och försöker övertala folk att man har ett liv, är inte det det minsta liv man kan ha då? jag vet faktiskt inte.

Dagen idag ska iallafall spenderas med min kära syster, hon är 7 år, och vad hittar en 16-åring och en 7-åring på en tisdag undersportlovs veckan? Jo man börjar dagen med TV och pizzamackafrukost! mums sen fortsätter man dagen med att åka ner till centrum och gå runt lite och leta snygga accessoarer till 16-åringen fortsätter sedan till en härlig lunch på självaste McDonalds, som jag förövrigt håller på och skriver en argumenterande uppsats om i skolan. Jag hatar McDonalds, visst det går fort och är billigt och syrran älskar det, men jag hade hellre gått till min stammis pizzeria! jaja, sedan kommer vi gå och köpa godis som vi ska moffa i oss när vi är på bio och ser filmen "Bolt". Det ska bli riktigt roligt, hoppas jag.

Jag hör av mig senare om hur dagen med min syster blev.
Puss / H

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0