Flytt

Jahap, nu har jag bytt blogg - äntligen - denna kommer dock finnas kvar för min egen skull. Konstaterade att jag inte kunde flytta över alla blogg inlägg. Kommer dock inte använda den här. Kommer istället att skriva i denna blogg ist - http://erikssonhanna.webblogg.se enjoy som jag brukar säga.

Puss / H

HAHAHA!

hej bloggeeeeeen,.

bara så att ni vet, min tvål är ljusgrön! hihihi,. mmh,. åså...


Puss / H

sol (!)

Jaa, idag har det varit redigt fint väder! Jag har stekt med mig älskade pojkvän (känner att jag inte använder det ordet så ofta som jag kan) vi har badat pool hemma hos mig och som min kära mor skriver i hennes blogg så har vi det nästan vår egen utlandsplaya. SOFTJAO! haha.

Sen var vi en sväng till Tobbes far, vattnablommor åså, mycket roligare sysselsättning än man kan tro. haha.

Sen hem och då la jag mig i poolen på våran badring och lutade huvudet mot poolkanten, jag skojjar inte när jag säger att jag nästan somnade, det var så himla skönt!!! Sen gick solen i moln och jag gick in och fixade i ordning mig. Sen drog jag, mamma och Lovis till stadsparken - där vi inte var helt ensamma - och käkade lite.

Så nu sitter jag här och väntar på att Tobbe ska komma så ska vi glo film, ovanligt va? haha!

Slänger in lite playa del åsgatan bilder!



Puss / H

17 juli

Ja filmen igår var väl sådär, trodde den skulle vara mycket mycket bättre. Visst humormässigt så var den bättre än de andra filmerna, men humorn tog liksom bort det mesta spännande i filmen sen så kändes det som att den bara slutade, liksom utan att det hänt något! Aja, jag levde mig in i filmen iallafall (A) Något spännande hände och det var tyst i hela salongen sen helt plötsligt så hör man mig,. "OJ!!" hehe PINSAMT!

Iallafall, idag så ska jag träffa Tobbe, vet inte riktigt vad vi ska göra. Jag känner för att göra något roligt, ja det finns dagar då jag känner för att göra något tråkigt. haha!

Puss / H

16 juli

Hej,
Igår hade jag och min älskling en riktigt mysig kväll. Vi åt pizza på kings, och såklart när vi cyklade därifrån så spöregnade det... jaha! Så när vi kom hem till mig var vi helt dygnsura.. haha!

Aja sen kollade vi på Benjamin Button's otroliga liv den var faktiskt bra, vädligt lång, men bra. hihi.

Idag har vi bara segat oss, lämnat tillbaka filmen och ätit mat. Sen ikväll blir det bio med massa roligt folk! tjuhu. Harry Potter 6 juuu, längtat efter den filmen jätte mycket! Aja, nu ska jag kolla lite annat innan vi åker tillbaka hem till moi.

Puss / H

15 juli

Jahaa, fint väder vi har hörrni! Synd bara att man är så nedrans trött...

Aja, idag ska jag väl bara ta det lugnt, ett tag iallafall. haha! Sen ska jag till Tobbe. Vi ska lämna tillbaka filmen vi hyrde igår och så ska vi handla lite och sen ska vi äta pizza på king i think. hoho! Sen sover han och jag hemma hos min far. Vi lär nog hyra en till film, så det blir väl film mys antar jag.

Naej, nu ska jag gå och hitta på något vettigt att göra, kanske ska försöka få igång tvättmaskinen. hoho, inga rena kläder har jag!! Får ringa mamma så får hon guida mig. hihi.

Puss / H

14 juli

Idag runt 12 åkte jag hem till pappa, så laddade jag min ipod. Kors i taket. Den har väl inte varit laddad på, hm, nått år? hahaha! Bra där Hanna!

Sen runt 1? Ah någon  gång där iallafall så kom Nicklas (!) vi, som alltid, började spela tv-spel. HAHA, vi är fan ganska nördiga. Idag blev det Stål kalle!!!! gryyyyyymt. Haha, det är ett barn spel från 2002. hihi. Sen typ halv 3 skulle Nicklas hem och äta trots att han nyss ätit frukost, haha! Då kom Tobias hem till mig, tjuhu. Sen kon Nicklas såklart tillbaka, vi spelade lite till med tröttnade ganska snabbt. Då gick vi hem till Nicklas och sen blev vi placerade på studsmattan för allmänt prat som vi alltid brukar ha.

Haha, sen runt 5 åkte jag till mormor, skulle prata om vad hon vill att jag ska sjunga för låtar på hennes bröllop. hihi. Fick träffa gitarristen också. Mycket trevligt. Sen kom Tobias förbi cyklande och så åkte vi och hyrde film. Sen åkte vi hem till mig igen och väntade på Nicklas. Sen, såklart, så får vi inte igång filmen så vi kollade på en film som gick på tv istället. haha. Sen, som den tekniska jäveln man är, så prövar jag att få igång filmen. Gick den igång? JAAAA TÄNK FÖR ATT DEN GJORDE DET! HAH! Är man bäst eller är man bäst? Jag skulle nog säga bästasterastaste om nu inte jag givit den titeln till Evelina redan haha!

Det var en mycket rolig dag/kväll, killar ni är helt enkelt bäst!! <3

Puss / H

13 juli

ganska meningslöst att skriva idag, har inte hänt speciellt mycket alls. Hade tänkt lämna in min telefon (äntligen) men pappa viste inte vart kvittot var och så orkade jag inte, gör det när pappa kommer hem.

Sen har jag varit med Tobbe, ätit blåbärspaj och bara varit allmänt sega och konstiga i huvet. Jag lovar, vi är sjukt normala när folk är runt omkring, men när vi är själva då är vi ganska störda måste jag erkänna! hahahah! Men vi gillar't. Jag älskar honom såååå himla mycket!!

Puss / H

12 juli

Jag orkar ingenting, jag skojjar inte. Ja visst, jag var uppe ganska sent igår. Men jag brukar liksom komma över det, det är något annat. Jag tror inte jag mår riktigt bra. Förlåt för värsta korta depp inlägget men jag orkar inte...


Lägger in en bild... kanske gör inlägget lite roligare. Who knows?

Puss / H

sommar bilder

kolla, skratta, njut, whatever you like. Här är iallafall några semesterbilder. Orkade inte lägga in alla en efter en så det fick bli ett litet kollage.


11 juli

Hellu.

Igår kväll var riktigt trevligt, jag hamnade hemma hos Tobbe. Vi kollade på film sen så typ mitt i filmen kommer Tobbes syster hem och då började vi spela krocket istället. Seriöst, jag var sämst. Fast Madde var inte heller så jätte bra, eller bättre än mig men ingen slog ju Tobbe. blööö. haha! Sen åt vi tacos och kollade klart på filmen. Sen drog jag hem stax efter mitt i natten. haha!

Idag så har vi hållt på och bestämt tapeter till trappen. Mamma blev rastlös igår och det brukar sluta illa. Eller inte illa, men det slutar oftast med en liten renovering på något ställe i huset. Nu blev det trappen som enda sen vi flyttade in hit har varit lila, vilket ingen i familjen tyckt om. Men ja iallafall så ska våran trappa bli träfärgad sen ska vi sätta vit panel och sen en as cool tapet. Kanske lägger in någon bild. Annars är jag säker på att mamma gör det. haha!

När dom kommer hem så ska jag väl äta lite sen dra till Emelie. Om det inte slutar regna så måste jag tigga skjuts, vill ju hellst inte gå i spöregnet enda hem  till Emelie. haha! Långt, blött och kallt!

Men men, nu ska jag fixa till mig lite.

Puss / H

10 juli

HELLUUUUUUUUUUUUUUUUUUEEEE

Jag är trött... Övertrött kanske man säger. haha.

Jag och Tobbe hade en mycket mysig dag igår! Måste säga att baksmällan förmodligen är den bästa film jag sett på länge!! VÄLDIGT länge!! Kanske någonsin...Den måste ses!

Sen efter bion åkte Tobbe och jag hem till honom och lagade mat, lövbiff, klyftpotatis och sås. gott! Vi gjorde även chokladdoppade jordgubbar. mycket gott! hihi. Sen kollade vi på en film, sex drive. Trodde den skulle vara bättre.

Idag så har Tobbe och jag varit hos hans mormor och ätit mat, också gott!

Vi är väldigt trötta båda två, så vi är mer störda än vanligt. Naej nu ska vi kolla film, tror jag HEJDÅ!

Puss / H

9 juli

Jahap, nu sitter jag här och skrattar. Bea visade mig en rolig sak,. Ska nog inte visa det här då blir man väl typ kallad för mobbare eller något. Men jag tyckte det var så himla patetiskt! haha. Kan säga att vet ni vem kissie är? Hon bloggar iallafall och hon har en tävling, my new BFF. Ni vet som Paris Hilton nyligen hade.
Ja iallafall, vem ställer upp i en sån tävling? Är inte det liiiite patetiskt? haha. Råkade,. känna en tjej i den tävlingen. pfhaa! Det var det roliga, ni som vet vem hon är skulle förmodligen också garva. Jag säger inte vem det är, det är elakt... Tror jag. haha!

Just nu sitter jag och väntar på pappa, måste en sväng förbi lindex. Sen kommer Tobbe hit och så ska vi väl åka och handla. När pappa känner att han vill skjutsa oss. hoho!

ae, jag har inte så mycket mer att säga idag, skriver nog ingenting ikväll. Men förmodligen imorn. Då ska jag och Tobbe hem till hans mormor och äta. hihi.

Puss / H

8 juni

Hej !

Bion igår var mycket bra måste jag säga! Över förväntningarna! TJUHUU!! glad.

Sen åkte jag hem till Tobbe, vi kollade på hp4 (harry potter och den flammande bägaren) hihi, den är ju fan bra!

Sen idag så vaknade vi väl runt... halv 10? jag kommer inte ihåg! haha. Sen åt vi frukost och gjorde oss lite smått iordning sen gick vi ut sen sväng. Oj det känns som det var en halv evighet sen. Men det var ju bara några timmar sen... konstigt. haha! Sen kom vi till baka och kollade på hp5 !! (harry potter och fenixordern) Den är också bra, harry potter filmerna är bra.  hihi.
Vi bestämde oss för att kolla på dom för att snart kommer ju hp6 på bio !! (harry potter och halvblods prinsen) DEN ska vi se! Så vi ladda! hoho.

Just nu så sitter jaf vid Tobbes dator och leker lite, han är ute och springer. Tror att han kom hem nu! hihi jag har skaffat face book åt killen, rooligt! haha!

Sen ska jag dra till pappa, han fyller ju år idag. 46 närmare bestämt! GRATTIS! Så det blir väl fika och tårta och massamassa annat gott! hoho!


Imorgon firar jag och Tobias 6 månader! Det ska ju firas, hihi. Vi ska gå på bio (baksmällan) sen ska vi hemm till Tobbe och laga mat och äta och bara ha det mys! Tror att vi skulle hyra någon film också. Det ska bli så himla mysigt!

Puss / H


7 juli

Jag har inte skrivit så mycket nu, har varit väldans trött!

Igår runt 4 åkte jag med Emma hem till Anki där blev det massa mys, prat och film! hihi. Sen sov vi kvar där och idag runt 1 åkte jag hem och sen köpte jag en present till min kära far som fyller år imorgon! Efter det åkte jag hem till Tobbe en sväng där jag även ska tillbringa natten. Hihi, blir inte mycket tid hemma ibland.

Nu sitter jag här och vi väntar för fullt på att min bror ska göra sig iordning, han är inte speciellt snabb den killen! huhuhu... Vi ska iallafall gå på bio idag! Ice age 3! tjuhuu, fatta hur länge jag har väntat på den filmen!!! JIPPIE rentutsagt!

Naej, nu ska jag göra något annat, thihi.


Puss / H

HEMMA!!!

Saknat mig?

Jag har iallafall MASSOR att skriva om... Men INTE nu, tyvärr. När bilderna är inlagda och redigerade så skriver jag om allt jag gjort!

Tobbe kommer snart!!! hihihihih, jag har saknat honom SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ MYCKET!!!!!!!!!

Puss / H

RSS 2.0