31 maj

Nu är det gjort! Första doppet!

Idag har det varit extremt fint väder, som hela helgen. happyface! Så idag när jag vaknade så åt jag frukost sen så åkte jag och mamma och köpte ett päronträd och lite andra blommor vi ska ha i våran trädgård.

Sen åker jag till Tobbe och därifrån åker vi direkt till djulö, steeeek. Vi lägger oss där och solar och bestämmer oss tillslut för att bada. Tobbe är min egna lilla fegis, medan jag sprang och hoppa ifrån bryggan på mindre än 5 sek så ställer han sig vid kanten och bara ,. njaaa ska nog inte bada iallafall. haha, men tillslut så hoppar han faktiskt ner! Efter några dopp så går vi upp och solar igen.

Senare under dagen så träffar vi Becca m family haha! Jag skvätter vatten på Becca och sen så börjar hennes lilla kusin att jaga mig!! Sen börjar alla småbarn i området (inklusive Becca) kasta vatten på mig. Jag blev helt dyngsur, men till min stora glädje så blir även Tobbe dränkt med vatten! hahah!

Efter att vi hade torkat efter det stora vattenkriget så åker vi hem till Tobbe och lägger oss i skuggan ett tag, sedan bestämmer vi oss för kubb. Det såg riktigt bra ut från min del, men sedan kommer han ikapp, den jäveln, och sen vinner han *snyft* Jag är riktigt dålig förlorare när det gäller kubb (har nog fått det ifrån mamma i guess).

Aja nu sitter jag iallafall här och ska snart hjälpa till med maten, tror jag. Sen kommer väl Tobbe hit också. hihi.


P.s. funtar på att köpa glajjorna på bilden i förra inlägget... Får la se imorgon när jag drar till Norpan!
Puss / H

30 maj

Nu är det såhär, jag befinner mig ute i solen hela dagen. Om jag inte är inne och bakar paj eller andra aktiviteter som man bara kan ägnas åt innomhus.

Ett stycke mamma ska firas också, funderar på om jag ska berätta att hennes present finns i hennes first class eller om hon ska få lista ut det själv? haha! Om jag inte berättar och hon inte listar så läser hon nog detta och kollar!

Nej ut i solen var det ja!


Puss / H

planer för helgen

Så här är det, kvällen vid djulö var inte så rolig eller den kunde varit rolig om det inte varit så kallt och så fullt av myggor. Alla droppade in efter ett tag och det bidrog nog till att det inte var så speciellt roligt heller.

Imorgon, eller ja idag så fyller min kära moder år! Grattis till henne!

Så imorgon blir det firafira, sen på söndag bär det av till norpan och shoppa balklänning och skolavslutningsklänning, ska även se om jag hittar;
Jeansshorts
Skor
solglasögon
minst tre t-shirts
sen var det något mer jag ville ha, som jag har glömt! haha!

aja, nu är jag trött, men ändå hungrig. Kanske ska äta något.

Puss / H


29 maj

Jahap, finfint väder idag jue! Ska faktiskt snart ut och sola, så skriver bara ett snabbt litet inlägg! hihi.

Skolan idag var väl som vanligt, vi har inte gjort så seriösa saker precis, spelade och sjöng på kören. Jag sa spela piano på skolavslutningen, haha! Drar tillochmed till med ett piano solo! ajaj, får la se hur det går!

På engelskan idag kollade vi på film "shakespeare in love" har sett den förut, är nämligen min film skolan använder haha! Men aja den är lite gullig. Sen så pratade jag betyg med Ann (min engelsk lärare) och då sa hon att på muntliga nationella fick jag mvg-, på läs&hör förståelsen fick jag vg och på uppsatsdelen fick jag mvg. Lite chockad över mvg på uppsatsen men det var ju jätte bra! Men iallafall så sa hon att om jag vill ha mvg som slutbetyg i engelska så bör jag göra om lär&hör förståelsen. Så det ska jag göra på måndag, ja det är ju inte samma och tror bara att det blev läs förståelsen jag ska göra om men jag hoppas på det bästa!

Ikväll blir det djulö med massa trevligt folk! Ska käka sen ska jag väl dra till Bea och så åker vi till Tobbe sen till djulö jappjapp! Myys.

Juste, jag har börjat läsa en bok ju! "Om jag kunde drömma" den är faktiskt bra, eller jag har inte kommit så vidare långt men iallafall! Hittils är den lovande iallafall. haha.

Puss / H

28 maj

Idag har det inte hänt så mycket? Eller har det?

Jo jag började läsa en bok (kors i taket) har inte läst en bok sen jag läste, hm. Hemsöborna? Nej vänta, jag läste bara första kapitlet... Hm, jag kommer inte ihåg sista HELA boken jag läste. Hoppas inte mina lärare läser detta för då sjunker väl betygen i guess haha! Men jag har ju skrivit bra recensioner på dem iallafall.

Sen efter skolan så åkte jag hem till farmor och farfar (<3) har inte träffat dem på jätte jätte länge så det var mycet trevligt att komma hem till dem och äta mat och fika och prata massa massa!

Sen så åkte jag hem till Tobbe och myste lite, sen hem och duscha (!) skönt var det jappjapp!

Imorgon är det fredag då blir det skola sen hem sen djulö, tror jag. Om det är fint väder!

Puss / H

27 maj

asså fasen vilken soft dag vi haft i skolan idag, hade mentorstid och då betalade jag för musikal dvd:n sen såhade vi ingen no eftersom jag gjorde nationella igår. Så då drog Bea och jag ner till backavallen och kollade när sif spelade fotboll (sif=söders if om ni inte fattade det)
De spelade match mot Tallås (grannskolan som vi bråkar med även fast vi älskar dom haha!) då blev det 1-1 så det var ju inge roligt sen när Bea och jag skulle tillbaka upp till söder igen så ringer Martin och säger att vi inte behöver gå på matten om vi inte ska göra muntliga nationella och det skulle ju inte jag så jag stanna kvar!
Efter det så kom fler från min klass ner och när nästa lektion skulle börja så hade sif precis börjat sin andra match så Linnéa ringer och pratar med vår fransk lärare och hon säger att det är okej för oss att kolla klart på matchen (!) Så vi gör't och åker upp för att ha typ en kvart (av en timme och en kvarts lektion) franska haha! Sen var det lunch och hemkunskap sen slutade vi.

Nu är jag så jävla arg och ledsen jag vet inte varför men asså jag mår inge bra, har nog pms. Eller så är jag bara störd.

Jag orkar inte skriva mer nu hejdå

puss / H

26 maj

Åh idag har varit en bra dag, också. Spelade beachvolley på idrotten och gjorde nationella prov i fysik (praktiska delen) på no:n. Sen så hade vi musik och då skulle bosse ha betygsamtal med folk men inte med mig så jag fick gå. yeey! Sen hade vi kör och inställd svenska så vi slutade 20 över 1.

Då drog jag hem och åt mat, mums! Sen har jag bara legat ute i gräset och solat och kollat på film! Hihi, as mysigt med film ute ju! mahaaha.

Ska gå ut och gå med Tobbe sen också, i det finfina vädret! Som jag dessutom gillar skartp! maha.

ut i solen igen!

Jordgubbar är en av mina stora kärlekar just nu! hihi.
Puss / H

25 maj

Såhär är det nu! Vädret idag var kanon bra! Jag har tillochmed sol rand efter linnet, SOLRAND! Betyder detta SOMMAR?!?!?! I sure hope so!

Idag har jag varit på ovanligt bra humör undrar om det var pga vädret eller att jag träffade Julia på eftermiddagen! hihi. Maybe maybe!

Ja iallafall Julia och jag åkte hem till mig och drack vatten sen bestämde vi oss för picknick! Japp japp! Blev glass hoho Ben&Jerrys såklart! mums! Plus lite saft. Sen satt vi på en bänk under blommiga träd, myys! Sen åkte vi hem och käkade lite sen lärde hon mig hur man designar bloggar och ja jag försökte och jag lyckades ganska bra? Eller ja, hihi. Men men sen gick vi ut och promenerade, vi gick samma väg som Linnéa och jag gick i vintras, då vi gick vilse ni vet! haha. Men vi svängde åt ett annat håll och då ni! Då kom vi ut där jag trodde att Linnéa och jag skulle komma ut! äääg! Jag visste väl att man kunde komma ut där! höhö.

Naej nu ska jag gå upp och fortsätta kolla på filmen jag kollade på typ nyss. Hihi, tog egentligen en kiss paus men jag är inte kissnödig. (Ni tänkte precis fråga, kunde väl tänk det ja)


Puss / H

24 maj

Hej idag har det varit fin fint väder! Men jag har suttit inne nästan hela dagen. Hela förmiddagen låg jag och myste med världens bästa och gulligaste pojkvän sen när han hade åkt hem så kollade jag på ennu en film. Då hade jag även grymt ont i huvudet. Men iallafall då kollade jag på "role models" Den var vääldans rolig haha. Men jaa. Jag mådde lite bättre efter det så då gick jag ut och la mig i hammocken (ett annorlunda ord som jag ej kan stava till!)

Inser efter ett tag att det är soligt i hela trädgården, utom i hammocken! aja, nu har jag sjukt ont i magen! uhu..

Aja ska snart kolla på någon film som går på tv, får se om pappa joinar! hihi.


Ohja vi äger alla er, men snart så finns vi inte mer...


Puss / H

.

Hej ja, nu är jag hemma från klassresan, har varit det ett tag men jag orkade inte skriva igår...

Jag kan ju säga att klassresan kunde ha varit roligare, soligare och trevligare. Men ja.
Aktiviteterna på förmiddagen i fredags var jätte roliga iallafall. Men det var bara 2 timmar så eh jaa. Sen åkte vi till campingen, där mosade vi in oss i militärtält och så började det regna. jippie! Aja, det slutade typ inte regna på hela resan. Men vi har iallafall upplevt skratt, ilska, tårar och kyla! Skojjar inte jag frös nästan ihjäl på natten. Jag hade på mig 2 par mjukisbyxor, strumpor, raggsockor, långärmad tröja, tjock hoodtröja, mössa och luva! Jag frös ändå... fasen.


Igår så åkte vi hem mest hela dagen, vi var väl hemma runt, 4. Då åkte jag hem och duschade (!) sen så åkte jag hem till Tobbe och åt mat sen begav vi oss hem till mig. Vi kollade på robinsson sen gick vi ut och gick. Vi gick till sandbäcken och runt i Laggarhult. Oj vilka minnen man har i vartenda litet hörn! haha. Sen gick vi hem och åt glass och kollade på film tills vi nästan somnade. haha.

Nu sitter vi här och ska snart äta frukost.

Puss / H

21 maj

Jahap, idag så vaknade jag faktiskt ganska skapligt. Kan vara för att jag däckade i sängen igår runt 23 haha!
Iallafall, sen så duschade jag, åt lite frukost, städade och drog till Tobbe. Han är så mysig min kära pojke! hihi. Världens bästa och gulligaste pojkvän måste jag nog tilllägga att han är! japp!

Vi låg och myste och sen runt kvart i 3 så skulle han åka till Anki-Panki med Nicklas och Emma. Jag kunde inte följa med för vi ska på klassresa imorn! Då blev jag lite ledsen. Men men, klassresan blir säkert rolig... Inte ett dugg pepp på den! usch... Tycker egentligen inte att det ska bli kul. Men jaja, jag får bita ihop och le endå!

Nu sitter jag hemma hos pappa och ska snart ringa till Hannam, för hon är sämst på att svara på sms! haha. Vi ska iallafall ha mysig filmkväll ikväll! Äta ben&jerry glass blir det förmodligen också! haha!

Puss / H

Rotary konsert!

HEJHEJHEJ!

Idag har vi haft konsert nu och det gick jättejätte bra! hihi!!  Fy uttans vad kul det var!
Andreas är jätte kort! Asså jag menar, JÄTTE KORT! Typ 160 cm! Högst!

Efter konserten så var alla lite slut i halsen men då passade vi på att köra "pepping" haha!
Uh-alé-le (Uh-alé-le)
Ah-riki-tiki-tamba (Ah-riki-tiki-tamba)
Ah-masa-masa-masa (Ah-masa-masa-masa)
Oha-loea-looa-loea (Oha-loea-looa-loea)

Andreas Johnson och Jovan Radomir joinade också! haha dom skrattade lite åt mig när jag började skrika på ordentligt! hehe (A)

Aja nu är jag väldigt trött!

Puss / H

20 maj

Skrev jag igår? Det kommer jag absolut inte ihåg! Nej det gjorde jag inte. haha!


Ah men vi hade iallafall hårdkörning igår hela dagen, sjungasjungasjunga bli lite utskällda sjungasjungasjunga! Det kommer bli så idag med den ända skillnaden idag är att Andreas Johnson kommer och repar med oss klockan 10. Japp. Efter skolan igår så gick jag ner till coffée house (typ världens bästa café, ah katrineholms bästa iallafall) där träffade jag Tobbe min älskling och vi satt där och fikade och pratade i ungefär två tillar hehe. Sen gick vi vidare hem till Tobbe och låg och myste.

Sen på kvällen gjorde jag inte så mycket mer, jag åkte hem åt mat och la mig framför tv:n. Sköönt! Jag har kommit på att jag slappar otroligt mycket nu för tiden. hehe.

Idag mår jag kanon bra, och jag tror jag har hunnit med allt imorse, duscha, sminka mig, fixa håret, skriva ut  historia uppsatsen... äta frukost, helvette jag glömde äta frukost! aja får väl ta med mig någon frukt eller macka! haha.

Ikväll blir det konsert, är inte så peppad, men det är inte mycket som jag är peppad för nu för tiden. Har ju blivit för lat!


Puss / H

Photoshop? pff...

Okej jag sitter här och försöker lära mig ps, igen... Det går inget vidare. Man ser i och för sig lite resultat nu, men ja det blir ju inget bra! Jag har suttit och kollat på "lära-dig-ps-filmer" på datorn men det är svårt när man inte kan kolla och testa samtidigt... Försökte koppla in den andra data skärmen till den här datorn så jag kan kolla i ena och leka i den andra men nej! Då passar inte sladden i datorn... morr. Då blev jag sur!

aja jag kanske borde sova så att jag inte sitter här hela natten och blir sur på ps. hehe. Det kanske finns någon som vill lära mig istället? haha!

Puss / H

Dagen rullar på.

Nationella idag gick ju, inte bra. Fattade ingenting! Men men, ryck på axlarna och gå vidare är mitt motto just nu.

Det verkar som att det är mycket som händer i skolan, mycket som jag har total missat och ingen finns det som kan förklara något för mig heller. Men jag rycker på axlarna och går vidare...

Imorgon ska vi träna rotary konsert hela dagen, ganska soft. Bara sjunga hela dagen. Ska se om jag får med mig någon på eftermiddagen som vill fika med mig! Det skulle vara så himla mysigt, jag älskar att sitta på ett fik och prata om allt och inget och bara ta det lugnt. Det är inte själva fikat som är grejen utan sällskapet!! Japp nu har jag bestämt mig för att jag ska dra med mig någon och fika imorgon efter rotary träningen! mihi.

Vi har fått en ny sjuk uppgift i svenskan... Vi ska skriva fakta om ett djur som inte finns. Vi fick se photoshopade bilder på djur som vi kunde välja bland. Jag valde en fårkorre... Haha för ni visste väl att Tim Tushu "uppfann" fårkorren 1647 i Nepal? Nej det visste nu inte va. haha!


Puss / H

18 maj

Tänkte köra en snabb uppdatering innan jag åker till skolan... (suck)
Jag orkar verkligen inte skola! Men i och för sig så är det bara idag som jag har vanlig skola. Imorgon och ¨på Onsdag blir det att träna inför rotary konserten. jappjapp. Sen på Torsdag är vi lediga och på fredag åker vi på klassresa! Ja om det nu anmäler sig fler vuxna att följa med såklart.

Vi ska iallafall åka till Stockholm och sen vidare till ngn camping där vi ska få åka taxibåt till kastellet och där har de ngn slags tävling som kallas ungdomarna på kastellet. Typ som fångarna på fortet. åh, vill ha tillbaka det programmet. Det var ju roligt! Tillskillnad från de sug program de visar nu. Det finns inte ett ända roligt tv program som inte innehåller filip&fredrik nu för tiden...

Aja nu måste jag dra, vill inte komma försent till nationelle i fysik, (suck)

Puss / H

solsolsol

Den här dagen har varit jätte bra, helt chill.
Vaknade lite sent kanske men det var behövligt! Sen duschade jag och sen var jag ute och gick med min älskling, det är alltid lika mysigt! Vi gick till djulö och köpte glass. hihi. När vi var påväg hem och gick på djulö allé så stannar en bil och en man klivet ut och börjar gå efter oss vi blir lite fundersamma och undrar vad det är för en människa så efter ett tag så stannar vi och står där helt still, mannen går förbi oss kanske 5, 10 meter och sedan vänder han. Vi bara wtf?! Men när han kommer tillräckligt nära oss så säger han. "förlåt om jag skämmer er men jag letar efter min grabbs hatt som han tappade här någonstans..." vi bara eh okej? Det låter ju bra!

När jag kommer hem så skriver jag klart min historia uppsats och jag är ganska stolt för jag tog nästan all fakta ur huvudet. haha! Hoppas bara att den faktan är korrekt. haha!

Aja nu är jag ganska trött. Ska gå upp och kolla på film tills jag somnar ( det går nog ganska fort )

Imorgon blir det nationella i fysik, tre timmar, jag menar TRE TIMMAR!!! usch. aja, jag har laddat upp med LOKA. haha!

Puss / H

17 maj

Åh idag har jag sovit ut! Riktigt ordentligt! haha. Vi behöver ju inte gå in på hur mycket jag sov ut... haha!
Men jag är iallafall väldigt utvilad och mår toppenbra! Vädret är vacket, jag är ny duschad och jag ska snart ut och gå med den bästa i världen. Det KAN inte bli bättre?

Nej nu ska jag springa upp och borsta mina tänder och sen ge mig ut i det vacka vädret!
seya!

Madde länkade den här låten på sin blogg. Blev helt kär i den på en gång! Enjoy!

Puss / H

slutet av 15 och början av 16 maj ;)

Jahap nu är musikalveckorna helt slut, buhuhu,. Gud vad jag kommer saknat!
Om ni inte redan sett det så står det om oss på baksidan i kuriren! hihi. Bilder och allt, men lite ledsen är jag att dom inte tog bilden på mig och Heni. haha!

Igår efter sisa föreställningen så plockade vi ner all rekvisita och fixade och donade, det tog väl typ,. 1 timme? en och en halv? Sen fick vi piroger av bullgruppen... Dom var inte goda (A) men aja. Haha.

Efter en mycket trevlig stund i aulan och på järvenplan så gick Tobbe och jag hem till Tobbe och så låg vi och myste och kollade på film. Jag tror att filmen hette Helens små underverk och den var ju hyfsat bra. Lite rolig och lite av de mesta. haha. Sen så tog det ett tag innan vi somna men aah haha.

Nu idag har vi bara legat och latat oss, eller vi har varit uppe och ätit frukost, kollat på film "taken" hette den filmen och den var jätte spännande, jag brukar inte gilla sådana filmer så bra men det här var helt okej, och ja, jag var väl ganska inne i filmen när vi kollade. haha! Sen har vi ätit rabarberpaj också, MUMS!

Ikväll blir det fest med massa av söders 9or, det ska bli jätte kul! Ett perfect avslut av två underbara veckor! Sen ska bästa Anki-Panki sova hos mig. Det tycker vi om!

Juste, det är finfint väder ute också! Ännu mera tycka om!!


Puss / H


 


paus i musikalandet

Japp våran dator har varit mega seg, därför har jag inte skrivit något på länge (?)  jag kommer faktiskt inte ihåg när jag skrev sist. haha.

Men det har iallafall varit musikal för fullt nu de senaste dagarna och OJ vad bra vi är, jag säger inte att våran musikal är bäst i världen, men vi äger iallafall på att spela upp den! Och det är värt mycket!

Vi har nu haft tre väldigt bra föreställningar! Den vi spelade sist var för tallås 9orna och söders 8or + alla musikklasser. Jag tror att Tallås hade förväntat sig att vi skulle skämta om dom, dom försvarade sig iallafall med deras musikal tröjor, det gjorde väl inget men det fanns endel i våran musikal som tyckte det var, hm,. annorlunda eller omoget eller drygt, kommer inte ihåg vad alla sa. haha. Men dom skötte sig och vi gjorde den bästa föreställningen hittils!

Nu är jag och Anki hemma hos mig och jag har duschat (!!!) vilket jag lngtat efter! haha. Ikväll har vi en till föreställning klockan 18.00 om du har missat våran föreställning så är det bara att komma ikväll!! hihi.



Puss / H

-

Jag längtar tillbaka, tillbaka till tiden då det bara var du och jag.
Jag längtar tillbaka, tillbaka till tiden då jag var din skatt.
Jag längtar tillbaka, tillbaka till den lilla plats vi kallade vårt hem.
Jag vill att du ska veta, hur svårt jag tycker att det är.
Hur svårt det är att lämna dig, när det ända jag vill är att vara med dig.
Men jag gör det ändå, jag lämnar dig.
Jag vill att du ska veta, veta hur jag känner mig.
Jag har lämnat dig, men i mitt hjärta är du kvar!
Jag kommer alltid att älska dig och jag vill att du ska veta att
jag längtar tillbaka då det bara var du och jag...

12 maj

Japp, ennu en dag av hårt musikal tränande, det börjar ju faktiskt bli riktigt bra, och det är fortfarande jätte kul! Men oj vad hårt vi jobbar och vad alla anstränger sig!
Vilket är jätte bra! hihi.

Men jag är trött, väldigt trött! Jag somnade i soffan förut... ujuj,. Nu har jag trött känslan som sitter kvar i kroppen, men jag kan inte sova nu, det är ju Desperate Housewives!! Fortfarande bästa serien! haha. Tyckte ju att serien höll på att spåra ur och bli dålig, men nu är Gabby tillbaka!! Och då blir serien genast bättre igen, den är alltid bra. haha!

Puss / H

11 maj

HAh! Det börjar ju faktiskt bli ngnting av våran skolmusikal! Skådespelarna vet NÄSTAN allt vi ska göra nu så det börjar bli bra! Haha vi körde tillsammans med musikerna idag och OJ! Vad bra de är, det är ingen solist som man får ont i öronen av att höra, ja inte så jätte ont iallafall. haha. Sen så ååh GUUUD!

Jag ÄLSKAR att höra Hannam sjunga, hon är så sjuuuuk bra! Av alla jag känner som kan sjunga (och det är väldigt många) så tycker jag nog att hon sjunger bäst jag älskar hennes röst.
Oj detta inlägg blev som en hel kärleksförklarning till Hannas UNDERBARA röst.. he he..


Puss / H

10 maj

Så nu är cosmos tömt från alla våra grejor, musikallärarna fick varsin tomatplanta (!)...

Har konstaterat nu att jag har ALLA kvällar i veckan lediga nu (!!!) Det är sååå skönt när man tänker på det! haha. Men iofs så har jag ju musikal i skolan nu hela veckan också, men det är ju nästan bara ploj så det är ju endast roligt! haha! Imorgon ska vi börja repa med musiken också, det är ju jätte roligt! Kommer bli mycket jobbigt för de som inte är vana vid hårt scenarbete, men som tur är så är ju jag det (haha).

På torsdag eller fredag så får ni ju såklart komma och kolla på våran musikal!! "OMG! Livet styrs av sex" heter musikalen iallafall! Kan inte säga vad den handlar om för då får man förklara så nedrans mycket och det är ju jobbigt! haha... Men den blir nog jätte bra iallafall !

Puss / H

8 maj

Idag hade vi riktiga premiären av "little shop of horrors" vi har ju haft smygpremiär för skolor, men det är ju absolut inte samma sak!! Publiken som kommer på kvällsföreställningen vill ju gå dit! Dom på skolföreställningarna är ju dittvingade och uppskattar det kanske inte lika mycket. Även fast de tycker att vi är jääävligt bra! haha

Alla andra i ensemblen drog till kulturskolan efter kvällens föreställning för lite partyparty men jag orkade inte! Jag är för sjuk för att prata... Mår inge bra inge bra!! Usch.

Men men, ser ju alla imorgon. Haha klockan 1. Har nämligen 2 föreställningar då med kl 15.00 och kl 19.00... Finns fortfarande biljetter kvar. Så ta nu chansen!!

Puss / H

7 maj (Evelinas dag)

Helluu, Jag mår lite sjukt idag. Håller nog på att bli förkyld! Men det lär nog gå över. Jag klarar mig igenom musikalerna iallafall. Hoppas jag! Har inget val!

Jag är helt sold på disney låtar nu! Guud jag har lyssnat på massor och går och sjunger dom! Helt otroligt. Dom är ju as bra, faktiskt. Just nu kör jag dom på svenska men engelska är inte heller dumt! hihi.

Evelina fyller år idag också! Vi fick mumsig tårta på musikalen som hennes mamma hade bakat! Grattis på Evelina!! <3

Puss / H

6 maj

Det har gått riktigt bra på musikalen idag. Började med att åka till musikalen i skolan ett tag iallafall. Sen till cosmos och sminka mig... Det är jätte jobbigt att se ut som en gammal gubbe! Men jag överlever!

Genrepet gick sådär.. he he, sjöng lite fel här och där men jaa annars så gick det bra.

Imorgon börjar vi redan halv 8, jag kommer dö! Men det är skolföreställningar och då är det fullsatt! Det ska bli roligt!!

Jag tycker att ni ska köpa biljetter till fredags och/eller lördags föreställningen.Det går iofs att köpa biljetter på plats men ja. Det är ju alltid kul att vara i tid med biljettköpandet!

Puss / H

liite gammalt!

Jag säger då det... haha, här har vi, äntligen, min vurpa från trysil på filmklipp! hahahah! Det var roligare för ca en månad sen... Men jag tycker fortfarande att det är kul. haha!


5 maj

Jaha, ennu en dag fylld med musikal PLUS ett nationellt matte prov ligger framför mig idag.. shihuuuw! Skulle MYCKET hellre vara med Tobbe! Men iofs så vill jag alltid det så det är inte så ovanligt, haha.
Men det är bara att bita ihop! Rycka på axlarna och säga screw em'!

Puss / H

4 maj

Jobbig dag idag.

Musikalen i skolan var jätte rolig, roligt folk.

Kände mig snurrig och allmänt trött och äcklig på andra musikalen, jag HATAR peruken, jag HATAR mustashen, jag HATAR sminket och jag HATAR deffenitivt kläderna!!

Men men jag overlivear.... haha..

snart är det slut! Kommer kännas som att min största stresssten i bröstet bara försvinner "lätta och GO!"


Imorn har vi nationella i matte... ujuj,, hoppas bara det går bättre än förra matte... Det gick SÄMST!

Puss / H

3 maj

Idag väcktes jag av pappa klockan 9... Blev lagom glad,. Men men det var bara att gå upp för det var för ljust för att somna om, tyvärr..

Sen har jag vart på kalas hos Sofia och Thomas, det var kul fick jätte god cheese cake och annat fika. MUMS! hihi. Ja sen har jag vart otroligt trött så jag har mest legat i soffan och kollat på serier! Hehe...

Igår kväll så var jag hos min älskling och gav han hans presenter, hihi. Det var otroligt mysigt och roligt. haha. Och idag är hans födelsedag, då måste man säga grattis! hihi.

imorn börjar dubbla muikalveckor! Ska bli kulkul! hihi.








jag älskar dig så otroligt mycket!

Puss / H

ojojoj...

ojojoj har kollat igenom lite gamla bilder!! Så man såg ut! Uschusch...
ger er liteatt kolla på... och vi alla bjuder på bilderna!

7 år

födelsedags "fest" 2002

jag och bror 2005...

skolavslutning i 6an...

Jag säger inget...

jadue...



aah ha så kul men att kolla på bilderna! haha

Puss / H

2 maj

Jaa, idag har jag varit nere på stan med Sötis Emma, det var jätte trevligt! Vi köpte födelsedagspresent till Tobbe som fyller år imorn, haha. Han är nog den svåraste människan att köpa present till! Jag har tänkt, och tänk i veckor på vad jag skulle köpa. Aja, hoppas han blir nöjd för det jag köpte iallafall. hihi.

Jag köpte även en sötipöt klänning! Jag trodde aldrig att jag skulle köpa den, men det var såå söt på så jaa... Ni lär bli chockade men ja jag har köpt en rosa klänning!! I och för sig så är den gammelrosa. Men ändå! Jag i en rosa klänning... Men den är iallafall jätte söt!
Här har vi en bild på klänningen också! hihi.

Hade tänkt mig ett annat skärp att ha i... Men den här stan har brist på snygga skärp!

Nu ska jag slå in Tobbes paket och sen så kanske jag drar ner till pappa vid husvagnen. Det är ju faktiskt mysigt.

Puss / H

färgning av mitt hår

Japp idag har jag bara chillat! Var med Anki och hon färgade mitt hår... Ja det blev inte som jag tänkt mig men om jag färgar en gång till så blir det nog det! yeey.

Lägger ut en bild på det, men man ser inte riktigt hur det ser ut.. Eller ja man ser ju men asså aah jag lägger ut en bild på hur jag såg ut innan också så ni ser skillnaden. haha!

Före

Efter.
Jag vet jag har sett ut såhär förut i mitt hår... Men asså, det ska bli ljusare, mycket ljusare!

Puss / H

lyckad kväll!

Helluu, kul valborg det var igår!! Kunde dock ha slutat bättre... Men jag pratar inte mer om just slutet nu iallafall...

Vi åt jätte god mat hemma hos Emma och så var vi där nästan hela kvällen, runt halv 12 drog vi ner på stan en sväng och åt muffins som kyrkan bjöd på och hälsade på roligt folk. Men redan 12 så var vi hemma hos Emma igen. Så kul var det på stan, haha! Jag, Tobbe, Nicklas och Jesper drog hem där någonstans också. Det var en lyckad kväll med mycket skratt och konstig musik! haha.




Puss / H

RSS 2.0